sovatzou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εγώ πάλι με το συμβόλαιο δεν το καταλαβαίνω. δηλαδή τι θα γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠ ΤΟ ΄85. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΦΥΓΩ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ δεν έχω ιδέα. 1ον πρέπει να εξεταστεί αν είναι ελενίτ? Δευτερον αν ακτινοβολέι κάποια βλαβερή ενέργεια κοντά ή στον άνθρωπο. 3ον αν η άδεια του είναι νόμιμη και προβλέπει την εν λόγω κατασκευή. 4ον αν έχει βγει οδηγία ή νόμος που να λέει καταργήστε τα ή αντικαταστήστε τα. Αυτά προς το παρών, απάντησε τα και σου λέμε και τα άλλα. υγ: Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξαναναλωθώ στο θέμα αν πρέπει να μένεις. Πιστευω οι συναδέλφοι παραπάνω σου έχουν απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proteas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Αν σπάσει το συμβόλαιο χάνει απλώς την εγγύηση ... ε πόσο πια είναι το ενοίκιο της καλύβας του μπαρμπα-Θωμά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα