miltos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Τα 0,5m3/h στο πρώτο κύκλωμα ξέχασέ το. Δώσε ΔΤ στο πρώτο κύκλωμα ώστε να έχεις μέγιστο ΔΤ κάπου στους 15C και θα είσαι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα (είσαι ήδη όσο αφορά το στήσιμο). Edit: Τα 0.5m3/h σε ανάγκασαν να πας σε Φ18x1 χωρίς κανένα λόγο. Άλλαξέ το και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια miltos και κάτι τελευταίο: για χαλκοσωλήνες τόσο σε κεντρικές στήλες όσο και σε κυκλώματα ποιον τύπο προτείνεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Μόνο στον Μίλτο λες ευχαριστώ στον υδραυλικό τίποτα ε..... Για το δάπεδο μια κουλούρα 25 μέτρων εύκαμπτου σωλήνας φ16Χ1 επενδεδυμένος εντός σπιράλ προστασίας για το πρώτο κύκλωμα. Για τα υπόλοιπα σωλήνας φ15Χ1 επενδεδυμένος εντός σπιράλ προστασίας . Για κεντρική στήλη ευθύγραμμος σωλήνας φ28x0.8 ή 22x0.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Eισαι παραξηγιάρης θα ζητήσω και τη δική σου γνώμη. Δες το τελικό και πρότεινε ότι νομίζεις. Για του χαλκοσωλήνες εννοούσα πιο πολύ τύπο δηλαδή Outokumpu(Γιαπωνέζος? ), Talos, wicu rohr.... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Μπα όχι..... Αν έβλεπες την φάτσα μου όταν πληκτρολογούσα θα καταλάβαινες ότι γέλαγα και πείραζα όχι μόνο εσένα αλλά πιο πολύ τον Μίλτο.... Τυγχάνει να γνωριζόμαστε προσωπικά με αυτό τον κύριο.... Οσο για τις μάρκες... αν και δεν είναι σωστό να πω... αλλά στην φάση που είμαστε τώρα σαν χώρα θα σου πω πως εγώ θα προτιμούσα την ελληνική εταιρία. Οχι μόνο γιατί είναι Ελληνική αλλά γιατί είναι και χρόνια δοκιμασμένη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Που την βρήκες την διάμετρο 11; Δοκίμασε τις διαμέτρους που σου είπα.... Παίξε με του κουμπάκι για υδραυλική εξισορρόπηση που σου γράφω παραπάνω.... Παίξε με χαμηλότερο Dt απο 15 για να καλύψεις τα νότα σου... Πήγαινε στο 12 Dt και ασε τον Μίλτο να φωνάζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Όταν θέλω να είμαι καλυμμένος, απέναντι στις διάφορες αβεβαιότητες που υπάρχουν, κάνω το εξής: Εκλέγω τον κυκλοφορητή για λίγο μικρότερο ΔΤ. Τα σώματα τα εκλέγω με τα αποτελέσματα για μεγαλύτερα ΔΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Δεν το έπιασα 100% αυτό το τελευταίο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Δες τον υπολογισμό των σωμάτων. Για μεγάλο ΔΤ προκύπτει μεγαλύτερο απαιτούμενο Q60. Μη φανταστείς, δεν μιλάμε να υπολογίσεις με ΔΤ=30.... Οι διαφορές είναι μικρές, απλά προτιμώ όταν διαλέγω σώματα να μην τα έχω υπολογίσει "πιεσμένα" με μικρό ΔΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Έχω φάει τον κόσμο από το πρωί να βρω ένα pdf για χαλκοσωλήνα TALOS (χαλκόρ) διάγραμμα υπολογισμού τριβών ροής ανά μέτρο σωλήνας.....έχει κανένας; Ευχαριστώ. (έχω κάτι από το βιβλίο του Σελλούντος αλλά πολύ μικρά και χάλια εκτύπωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα