sotn Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Συμφωνώ απόλυτα, νόμιζα εννοούσες την διάρκεια της ΕΕΜΚ και αναρωτιόμουν εάν μου διέφυγε κάτι. Ευχαριστώ και πάλι.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τώρα με το Ν.Ο.Κ. τι ισχύει συνάδελφοι? Στο νόμο δεν αναφέρονται δυστυχώς τα φωτοβολταϊκά.
Alpal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Συνάδελφοι για Φ/Β 99 ΚW (<100), πάνω σε βιομηχανικό κτίριο, εντός σχεδίου, τι δικαιολογητικά απαιτούνται για τον φάκελο της μικρής κλίμακας;
jsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 To 100αρι επι στέγης ΔΕΝ θέλει ΕΕΜΚ.
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (edited) σε εεμκ για περιφραξη κ περγκολες μπορουν να υπογραψουν ηλ/μηχ-μηχ ? Edited Νοέμβριος 3 , 2014 by KOKARADI
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Γνωρίζει κανείς τα δικαιολογητικά ή σε πιο ΦΕΚ μπορώ να ανατρέξω για να τα βρω για βεβαίωση απαλλαγής από ΕΠΟ για Φ/Β σταθμό?
astrah Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 http://www.patt.gov.gr/site/big_files/odigos_ipiresion/150714_t4a_perivallontos.doc ΣΕΛ. 15
msxoin Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2021 Καλησπέρα Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ΕΕΜΚ Φ/Β συστήματος, συμπεριλαμβάνεται και αποδεικτικό κοινοποίησης στην αρμόδια υπηρεσία ΑΠΕ. Τρεις ερωτήσεις: 1. Η εν λόγω υπηρεσία είναι αυτή; https://www.resoffice.gr/ 2. Δεν βρίσκω στο site στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ). Υπάρχουν κάπου; 2. Μπορώ να το στείλω με courier και να μου φέρει το πρωτόκολλο;
JOANN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 (edited) Έχω τις ίδιες απορίες ! Βρήκατε κάποια άκρη με την εν λόγω υπηρεσία? Edited Μάιος 20 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα