Konstantina Kastanara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου πει εάν γνωρίζει πάνελ με διαστάσεις 0,95mx1,65m και ισχύ πάνω από 260 Watt τα οποία να έχουν δοκιμαστεί στην Ελλάδα και να υπάρχουν πραγματικές μετρήσεις? Ευχαριστώ πολύ.
giannispre Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 νομίζω πως η Solon έβγαλε κάποια...
geotakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Sunpower φίλε μου, 1,56x1.1 πάνω κάτω. Εγώ χρησιμοποιώ τα AUO/Sunpower 318. Παρακαλώ, γράφετε με ελληνικά, όπως ζητούν οι κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, miltos
alex1978 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 geotakis ,μπορείς να μου πεις από που προμηθεύτηκες τα ΑUO γιατί με ενδιαφέρουν και δεν τα βρίσκω. Τι απόδοση έχεις , είσαι ευχαριστημένος; Σε ευχαριστώ
streetas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 (edited) αυτά θέλουν μετατροπέα με μετασχηματιστή? Edited Ιανουάριος 8 , 2012 by streetas
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα