spapako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 αυτό νομίζω ότι ισχύει: http://www.fireservi...TOPOIHTIKOY.csp 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 αν ελειξε κατι ειναι το απαλλακτικο.......... μονο γεια σου διιιιιιιιιιιιββββββββββ
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 (edited) γεια σου και σένα βρουμβρουμ (otto engine) Καλό ε ? Edited Μάρτιος 14 , 2013 by dib
sdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Αν διαβάσετε προσεκτικά το έγγραφο με ΑΔΑ 4Α8ΟΙ-7ΙΚ, θα παρατηρήσετε πως όποιος το έγγραψε παραθέτει σε κάθε παράγραφο τον νόμο, την πυροσβεστική διάταξη ή την εγκύκλιο απ'όπου προκύπτει. Η απόφαση 12/2012 κατάργησε μόνο την 12Β/2010 πυροσβεστική διάταξη. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που εξαιρούνται από την υποχρέωση πιστοποιητικού πυροπροστασίας, δηλαδή όσες δεν πηγάζουν από την 12Β/2010, ακόμα ισχύουν.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Καλημέρα. Είχα βγάλει το 2010 ένα πιστοποιητικό για ένα χώρο συνάθροισης "Ζαχαροπλαστείο-Καφετέρια". Τώρα θέλει να το κάνει "Ζαχαροπλαστείο-Καφετέρια με Παρασκευαστήριο". Απαιτείται έκδοση νέου πιστοποιητικού μόνο και μόνο εφόσον αλλάζει ο τίτλος της άδειας, ή έχει να κάνει και με το τι αλλαγές θα γίνουν στο χώρο; (δηλ πχ αν αλλάζει πολύ ή λίγο ο χώρος ή αν δεν αλλάζουν καθόλου οι έξοδοι ή αν πχ στο παρασκευαστήριο δεν μπαίνουν υγραέρια)
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (edited) 1ο βασικο.... το παλιο του εληξε? 2ο βασικο περα απο την αλλαγη αδειας στο δημο κλπ θελει και να το ασφαλησει? edit: κρυψε τους κοιλιακους γιατι αμα βγαλω τους δικους μου θα φας κομπλα δε ξερεις ποσα κοπαδια αφανιστηκαν για να τους χτισω 1794b_12.pdf Edited Απρίλιος 13 , 2013 by OTTO_engine
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Δεν έληξε αλλά αλλάζει ο χώρος και η ονομασία της άδειας... Υγ. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό με τη φωτογραφία.. Κάτι κάνει το tapatalk και τη έβαλε από μόνο του από ένα άλλο φορούμ... Ούτε ξέρω πως το κανε! Sent from my iPhone using Tapatalk
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 θες καινουριο για μενα
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 θες καινουριο για μενα Σε ευχαριστώ όττο ήδη έχω καταθέσει για χαρτιά για καινούριο πιστοποιητικό... Όντως χρειαζόταν
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 να σου πω απανταγα και ελεγα τωωωωωωρρρααααα θα ναι για αλλα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα