Danis5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Γειά σας. Με λένε Δανιήλ και πάω 2α Λυκείου. Θέλω να περάσω μηχανολόγων μηχανικών και ύστερα να διαλέξω ΕΕΜΜ. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τί προοπτικές έχω μετα; Επίσεις αν είναι εύκολο να μου ανεβάσετε κάποιο ebook των ΕΕΜΜ ή γενικά των κοινών μαθημάτων; Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους του forum. Ευχαριστώ. acnt
deathlok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 σταμάτα για αρχή να δολοφονείς την ελληνική γλώσσα με greeklish και μάλιστα συντομογραφίες. (διάβασε τους κανόνες)
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Σε παρακαλώ πολύ διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής και διόρθωσε το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ
acnt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Μπες στα site των σχολών και θα βρείς τα μαθήματα που διδάσκονται όπως και κάποιες σημειώσεις. Οι προοπτικές στην ζωή είναι άπειρες! Στο χέρι σου είναι να τις αξιοποιήσεις με πτυχίο ή χωρίς! Να το θυμάσαι ΠΑΝΤΑ αυτό!
Recommended Posts