AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ναι, όχι στην άλλη εκεί που είναι η μεταθετότητα. καλά, μιλάμε ή βήχουμε για να καταλάβω. 1ος έτος είμαστε? Terry, αυτό εννοώ: Που εδώ το βλέπεις σε εκδοχή σοβατζή, όχι όμως με πλαίσια:
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 @Τerry, δε θα έλεγα ότι ήταν λαθεμένη η τοποθέτηση των ικριωμάτων. Μάλλον υποτίμησαν τη δυσκολία του έργου και κάνανε αυτά που συνηθίζουν σε πιο συμβατικές κατασκευές. Αλλά μην μου πείτε τώρα ,ότι όλοι κάνετε στατικό έλεγχο των ικριωμάτων. Περισσότερο εμπειρικά τοποθετούνται.
Apostol Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Tώρα αν πω πως το έχω αναφέρει απο το Post#18 πειράζει ή διακόπτω το καυγαδάκι?
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Apostol, αν εννοείς αυτό, αυτό, δεν νομίζω ότι θα αστοχούσε εύκολα...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Παρακαλώ να συνεχιστεί η σύγκρουση γιγάντων που διέκοψε ο Αποστόλης.
sovatzou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 εξαρτάται το άνοιγμα που είχε. δεν έχουμε εικόνα. μπορεί όλα φαινομενικά να ήταν σωστά αλλά να έφαγε κανά πλαγιοστρεπτικό το doka
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Μάλλον υποτίμησαν τη δυσκολία του έργου και κάνανε αυτά που συνηθίζουν σε πιο συμβατικές κατασκευές. Αυτο ακριβως ειπα.. Λαθος τοποθετηση για το μεγεθος του εργου...
sovatzou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 εγώ δεν το πιστεύω αυτό, τουλάχιστον για τους πύργους παρόλο που οι καλουπατζήδες είναι τα πλέον τεμπελόσκυλα Λαθος τοποθετηση για το μεγεθος του εργου... η τοποθέτηση και το μέγεθος είναι λίγο σχετικά. ανάλογα του τύπου ικριωμάτων που έχεις, την ίδια λογική ακολουθείς. τι αλλάζει?
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δεν μας ειπες ακομα για τα διπλα ντοκα, αλλα δεν πειραζει... Πιθανον "χαλαρη" τοποθετηση σε συγκεκριμενο τμημα του ξυλοτυπου να οδηγησε στην καταρρευση που ειδαμε....
sovatzou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 τα διπλά doka είναι μία τεχνική μόνο για μυημένους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα