Ελευθερία_Δημ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον Ν. 1337/1983? ευχαριστω πάρα πολύ
Ελευθερία_Δημ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι θεα!
giannisp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 παιδια καλημερα μηπως υπαρχει καποιος που να εχει τους νομους αυτους σε καποια μορφη ωστε να τους διαβασουμε αναλυτικα? ευχαριστω προκαταβολικα!
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 δες λίγο εδώ για τον 1337/83 και θα κοιτάξω και τον 651/77 http://www.michanikos.gr/fpost25023.html#25023
NKOLAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 αν και το βλέπω μετά απο καιρό, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύνδεσμο που παραθέτει η Δανάη?Γιατι όταν το πατάω με πηγαίνει στην αναζήτηση...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 Μετά την "μετακόμιση" στο νέο forum έχουν χαθεί κάποιοι σύνδεσμοι. Με τη βοήθεια όλων μας και λίγη υπομονή σιγά σιγά θα διορθωθούν.
tsaxpinos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Δανάη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ο νόμος του Τρίτση ήταν ότι έψαχνα!!! Επίσης θέλω να πω μιας και είμαι νέος εδώ πέρα.... συνεχίστε όλοι αυτό εδώ που κάνετε!!!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!! *sooos* παιδιά έχω ένα οικόπεδο 2.998 μέτρα. Ποιά είναι η εισφορά σε γη και σε χρήμα?? Βάσει του Νόμου του Τρίτση 1337 πρέπει να του δώσω κάτι... αυτό όμως δεν θα πρέπει να με αποζημιώσει??? Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσε γιατι τα έχω χάσει και δεν ξέρω τι να κάνω...!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! )))) Ελπίζω να έχω νέα σας σύντομα!!! ))
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 *sooos* παιδιά έχω ένα οικόπεδο 2.998 μέτρα. Ποιά είναι η εισφορά σε γη και σε χρήμα?? Βάσει του Νόμου του Τρίτση 1337 πρέπει να του δώσω κάτι... αυτό όμως δεν θα πρέπει να με αποζημιώσει??? Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσε γιατι τα έχω χάσει και δεν ξέρω τι να κάνω...!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! )))) Ελπίζω να έχω νέα σας σύντομα!!! )) H εισφορά σε γη και χρήμα υπολογίζεται βάσει των άρθρων 8 & 9. Εξαρτάται βέβαια σε τι ένταξη βρίσκεται το οικόπεδό σου (Α' κατοικίας, Β' κατοικίας, κλπ κλπ). Αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις σχετικές δημοσιεύσεις. Η χρήση greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στο συγκεκριμένο φόρουμ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα