sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 θελω ενα ευχρηστο προγραμμα για τυποποιημενες μεταλλικες κατασκευες (βλεπε κατασκευες με παραλληλη μεταθεση πλαισιων) καποιο απο τα ανω 2 λεω να αγορασω. καποιες σκεψεις για το καθενα ειναι: autosteel -κρινοντας απο το instant το οποιο εχω δουλεψει ειναι αρκετα αξιοπιστο -εχει πολλες παραμετρους -δεν εισαγεις φορτισεις κατα EC -δεν νομιζω να το αναβαθμιζουν -δεν επιλυει θεμελιωση metal για windows -δεν ειμαι σιγουρος για την αξοπιστια του -λιγοτερες παραμετροι -το αναβαθμιζουν(νομιζω) -επιλυει και θεμελιωση autosteel metal κοστος 470€ για metal και 800€ για autosteel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Να σου πω για το metal που το έχω αρκετά χρόνια: 1) Τελικά ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν και τόσο τυπικοί φορείς σαν αυτούς που επιλύει το metal. Ολο και κάποιο σπασιματάκι θα έχεις, κανένα μικρό προστέγασμα, καμμία αλλαγή ύψους... δεν μπορώ να θυμηθώ το τελευταίο μεταλλικό που έκανα που ήταν σκέτο "κουτί".Οπότε οι περιπτώσεις που θα το χρειαστείς τελικά είναι πολύ λίγες, και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. 2) Το κόστος συντήρησης κλπ. είναι αρκετά μεγάλο. Αν και έχω πάψει να το πληρώνω αρκετό καιρό, και συνεπώς να αναβαθμίζω το πρόγραμμα, δεν βλέπω στο site και καμμία αλλαγή που να το δικαιολογεί. 3) Οι επιλύσεις του είναι, να το πώ κόσμια, "πολύ απλουστευτικές". Αν θές να σου στείλω ένα τεύχος να δεις τι εννοώ. Τελικά κατέληξα να το χρησιμοποιώ μονο για αυτόματη παραγωγή σχεδίων σε φορείς που έχω λύσει με άλλο πρόγραμμα. Για το autosteel, ο επόμενος παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 ένα ακόμα μειον του metal είναι ότι δεν έχει όλες τις χρησιμοποιούμενες διατομές. Αλλά είναι πολύ γρήγορο στην εισαγωγή του φορέα και στην σχεδίαση αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 autosteel καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 παρεπιπτοντως εμενα μου τυχαινουν τετοια κτιρια,και ειναι μεγαλη ευκολια ειδικα ως προς τα σχεδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2008 αλλος που να εχει αποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfill Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Ελεξτε αν το metal κανει υπολογισμο συνδεσεων και πραγματικη επιλυση θεμελιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 παντως το autosteel πεταει καλο τευχος. αρκετα αναλυτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 sundance για το autosteel είναι όπως τα λες. Πολύ αρνητικό ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις ούτε κατ' ελάχιστον από το τυπικό πλαίσιο ή δικτύωμα. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για πολεοδομία (αν δεν προλαβαίνω) και την κανονική μελέτη την κάνω στο instant. Έχει σχεδόν αποδεκτά σχέδια και είναι εύχρηστο αν εξαιρέσεις τα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 να ρωτησω μιας και το δουλευεις: ανεμοπιεσεις κατανεμει βασει ΕC? καμια αναβαθμιση γινεται απο την εταιρια ή τζιφος? θεμελιωση πως λυνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα