zaz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 τι εννοείς δεν θα έχει αριθμό; Υποθέτω τον κλειδάριθμο που βγάζει από το σύστημα του ΤΕΕ η βεβαίωση;;;....Υπόθεση βέβαια. Δεν ξέρω σε ποιους "έπεσα" στις ερωτήσεις μου...αλλά θα εκτιμούσα τα "φώτα" σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 letom μα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι και τίποτα!! έχει και βάση και οροφή (προσδιορισμένα από την ίδια την υπάρχουσα κατασκευή) και προσδιορισμένη θέση βάσει σχεδίων διαφέρει δηλ κατά πολύ με την περίπτωση που η οικοδομή θα υπήρχε καν και θα ήταν δηλ άκτιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Σε Βεβαίωση με 2 ιδιοκτήτες, σε ποιον κόβω ΑΠΥ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Τι σε εμποδίζει να κόψεις και στους 2 άμα τη θέλουν και οι 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korinna Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 για να επανέλθω στο θέμα μου, μετά από επίσκεψη που έκανα στο ΤΕΕ σήμερα μου είπαν πως η μη υλοποίηση της κλειστής θέσης στάθμευσης θα πάει με ν.4014 και πρόστιμο 500άρικο (1 παράβαση) γιατί κανονικά ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να ενημερώσει το φάκελο αδείας για τη μετατροπή του χώρου από κλειστό σε ανοιχτό. Μέχρι και στην πολεοδομία όπου ανήκει το ακίνητο ρώτησα και μου ανέφεραν περίπου τα ίδια. Ή ένταξη στο νόμο ή κλείσιμο του χώρου έστω και τώρα. Οι ιδιοκτήτες δυσαρεστήθηκαν και με τις δύο επιλογές και πριν από λίγο με ενημέρωσαν πως βρήκαν άλλο μηχανικό που θα τους υπογράψει κανονικά τη βεβαίωση εφόσον καίγονται για συμβόλαια. Μάλιστα ο συγκεκριμένος συνάδελφος με βάση τα λεγόμενα των ιδιοκτητών ανέφερε πως οι νέοι μηχανικοί αν το ψάχνουν πολύ δε θα βγάλουν ποτέ τους λεφτά..! το αφήνω ασχολίαστο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Ως νέος μηχανικός, το τελευταίο που είπες βαρέθηκα να το ακούω απ' έξω απ' έξω κάθε φορά!!! Το χειρότερο είναι ότι έχουν δίκαιο όμως, διότι ο μηχανικός που τελικά θα υπογράψει τη βεβαίωση, δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ κύρωση (χρηματική ή χρονική αφαίρεση αδείας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Η δικαιολογία ήταν έτοιμη..... αν γίνει κάτι όλοι θα πούνε πως το κατεδάφισαν μετά.... Όπως πήγα για μια βεβαίωση και είχαν κλείσει Η/Χ. Συγνώμη τους λέω αλλά για 200€ δεν το διακινδυνεύω. Ιδιοκτήτης: αν γίνει κάτι θα πω ότι το έκανα μετά από εσένα..... Αντε πάγαινε από εδώ ρε... με 200€ δεν σωζόμαστε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Αν μιλήσω για καταγγελίες σε τέτοιες περιπτώσεις, θα είμαι κακός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Κακό θα σε πει μόνο αυτός που θα φάει την καταγγελία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 (edited) Οι ιδιοκτήτες δυσαρεστήθηκαν και με τις δύο επιλογές και πριν από λίγο με ενημέρωσαν πως βρήκαν άλλο μηχανικό που θα τους υπογράψει κανονικά τη βεβαίωση εφόσον καίγονται για συμβόλαια. Μάλιστα ο συγκεκριμένος συνάδελφος με βάση τα λεγόμενα των ιδιοκτητών ανέφερε πως οι νέοι μηχανικοί αν το ψάχνουν πολύ δε θα βγάλουν ποτέ τους λεφτά..! το αφήνω ασχολίαστο.. προκαταβολή πήρες; προφανώς όχι! τους ζητησες την αποζημίωση σου; ειδες που τους λυπόμαστε και τρεχουμε στο τζαμπα (φωτοτυπίες, πλεδομίες, ΤΕΕ, αποτυπώσεις) και μετα τ' αρπάζει το λαμόγιο τωρα τι θα τα κάνεις τα σχέδια; κορνίζα; το ΤΖΑΜΠΑ κανεις δεν το σεβεται, αν σε έιχε πληρώσει τρέχοντας θα έκανε τη ρυθμιση Edited Φεβρουάριος 17 , 2012 by myri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα