dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (edited) εγγραφο κτηματολογιου απο 23/3/12 παρ. 10 δεν απαιτειται βεβαιωση 4014 οταν γινεται με τον κανονισμο μονον καθορισμός των αποκλειστικων χρησεων επι κοινοχρηστων και κοινοκτητων Δεν προκειται για εμπραγματη δικαιοπραξια Edited Απρίλιος 23 , 2013 by dimitris GM
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Καταχωρηθηκε δηλωση στο συστημα αυθαιρετων του ΤΕΕ για να βγει βεβαιωση οτι ολες οι αυθαιρετες κατασκευες ειναι ρυθμισμενες (ειχε Η/Χ με 3843) Εγινε αιτηση χτες για να ανοιξει σε προσωρινη υπαγωγη το συστημα διοτι η συμβολαιογραφος ηθελε να διορθωθει κατι στο λεκτικο, οπως και εγινε Μονο που πανω στη βιασυνη μου για τη διορθωση, ξεχασα να κλικαρω την επιλογη οτι δεν υπαρχουν αλλες αυθαιρετες κατασκευες περαν αυτων που υπαγονται στις εξαιρεσεις της παραγραφου 2 του αρθρου 23 του Ν.4014 και ετσι μου βγηκε βεβαιωση οτι δεν υπαρχουν αυθαιρετες κατασκευες γενικως. Εχω κανει νεα αιτηση να ξανανοιξει η αιτηση να διορθωσω τη βεβαιωση Σε περιπτωση που δεν προλαβω μεχρι να γινουν τα συμβολαια το απογευμα, μπορω να προσκομισω το διορθωμενο 5σελιδο της δηλωσης, με το λεκτικο που μου ζητηθηκε και τη βεβαιωση που ειχε βγει προ επιδιορθωσεων, που ηταν η σωστη? Ετσι κι αλλιως η βεβαιωση δεν αναφερει πουθενα ημερομηνιες περαν της ημερομηνιας αυτοψιας, οποτε εικαζω πως μπορω να τη χρησιμοποιησω, σε συνδυασμο με τη δηλωση με το διορθωμενο λεκτικο που εκανα σημερα.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δεν θα ξανανοίξει γι' αυτό το λόγο. Ακύρωσέ τη και βγάλε καινούργια.
classicb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (edited) Για να εκδόσεις βεβαίωση 4014 περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών θα πρέπει να ελέγξεις τους κοινόχρηστους χώρους του ακινήτου (όχι τα διαμερίσματα).... Προφανώς εννοείς μόνο τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους. Μέσα στην πολυκατοικία για ποιο λόγο να ελέγξω??? Edited Απρίλιος 23 , 2013 by classicb
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δεν θα ξανανοίξει γι' αυτό το λόγο. Ακύρωσέ τη και βγάλε καινούργια. Κι όμως άνοιξε ξανά Κανένας λόγος να βγάλω νέα δήλωση Thanks a lot!
classicb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Για ανοικτό parking μιλάμε; Ναι, για ανοιχτό parking
classicb Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (edited) εγγραφο κτηματολογιου απο 23/3/12 παρ. 10 δεν απαιτειται βεβαιωση 4014 οταν γινεται με τον κανονισμο μονον καθορισμός των αποκλειστικων χρησεων επι κοινοχρηστων και κοινοκτητων Δεν προκειται για εμπραγματη δικαιοπραξια Δημήτρη είσαι σίγουρος??? Ο ν4014 νομίζω ότι απαιτεί βεβαίωση μηχανικού. Και η συμβολαιογράφος μου είπε ότι χρειάζεται βεβαίωση. Που μπορώ να βρω αυτό το έγγραφο το οποίο λες??? Edited Απρίλιος 23 , 2013 by classicb
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 ειναι και στα νταουνλοουντς αυθαιρετα- νομοθεσια παρομοιο εχει εκδοσει και η συντονιστικη των συμβ/φων τα ιδια λεει και η λεμπεση και ο 3741/29 και δες τα ΠΜ....
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Διορθωνω Παρα το οτι μου ανοιξανε τη δηλωση να διορθωσω το λεκτικο και ενω στην πρωτη οριστικη υποβολη ειχα επιλεξει τη σωστη βεβαιωση που επρεπε να εκδοθει περι μη υπαρχη περαιτερω αυθαιρεσιων πλην των ηδη ρυθμισμενων, μετα το ξεκλειδωμα ΔΕΝ μου επιτρεπει να διαλεξω ειδος βεβαιωσης και μου πεταει by default τη βεβαιωση που εκδιδεται οταν δεν υπαρχει ουδεμια αυθαιρετη κατασκευη στην οριοζοντια Πρεπει να προκειται για bug του συστηματος. Υποβαλλω καινουρια δηλωση, ενω η αλλη εχει ηδη επιστραφει σε κατασταση προσωρινης υπαγωγης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα