yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Ομοίως και εάν σε απασχολεί ότι ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη, και πάλι δύο ξεχωριστές βεβαιώσεις απαιτούνται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleni Fo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι στο φόρουμ αν και ουκ ολίγες φορές έχω διαβάσει τα άπειρα ποστ γιατί είμαι καινούρια και μου ψάχνομαι... στο θέμα μου, διάβαζα όλη μέρα σήμερα για τις βεβαιώσεις αδόμητου οικοπεδου, μπήκα στο σύστημα, δημιούργησα ψάχνοντας 3 "έργα" και ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη με τα βήματα που ακολουθώ για να μου βγεί επιτέλους η βεβαίωση. Πάω καταρχας στα "κτιριακά" ή στα "ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ"? Μετά στις "εργασιες για το νομο 4014" και "εργασιες αμοιβομενες στο χρονο απασχολησης?" Πληρώνω όντως στο ΤΕΕ ΤΣΜΕΔΕ? Γιατί αλλού διάβαζα ναι, αλλού διάβασα όχι. HELPPPPPPPPPPPPPPP! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 (edited) ΔΕΝ ασχολεισαι καθολου με αμοιβεςτου ΤΕΕ. Πας στο συστημα δηλωσεων και βεβαιωσεων 4014 !!!!! Edited Ιούλιος 25 , 2013 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleni Fo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 σε ποια καρτελα ειναι? οχι στις αμοιβες ιδιωτικων εργων?αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 ΔΕΥΤΕΡΟ /ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleni Fo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Eυχαριστώ πολύ!! Το βρήκα, από αλλού πήγαινα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ερωτηση: Αν δεν χρησιμοποιησω μια Βεβαιωση, ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ, μπορω να μπω στο συστημα και να την "ανανεωσω", διχως να κοψω καινουργια αμοιβη? (υπαρχει πχ. οπως στον 4014 δυνατοτητα να στειλεις μηνυμα στον "διαχειριστη"?) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μετα τους 2 μηνες βγαζεις νεα. Δεν απαιτειται Α/Α αμοιβης ετσι και αλλιως για τις βεβαιωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ερωτηση: Αν δεν χρησιμοποιησω μια Βεβαιωση, ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ, μπορω να μπω στο συστημα και να την "ανανεωσω", διχως να κοψω καινουργια αμοιβη? (υπαρχει πχ. οπως στον 4014 δυνατοτητα να στειλεις μηνυμα στον "διαχειριστη"?) Ναι μπορείς να στειλεις μύνημα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μετα τους 2 μηνες βγαζεις νεα. Δεν απαιτειται Α/Α αμοιβης ετσι και αλλιως για τις βεβαιωσεις Εχεις δοκιμασει να βγαλεις προσφατα βεβαιωση? Παλαιοτερα δεν ζηταγε οντως Α/Α, προχθες ομως που προσπαθησα μου το εμφανισε σαν απαραιτητο. Γι'αυτο ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα