ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε June 12, 2013 at 05:53 μμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2013 at 05:53 μμ συμφωνώ με Inzaghi Ναι μπορεί να είναι κοροϊδία αλλά και να πεις στον πελάτη ότι θέλει ολόκληρη τη χαρτούρα την απόδειξη χρόνου, τη συνέλευση για συναίνεση και το κόστος για 20 πόντους είναι επίσης αντίστοιχα πολύ πιο γελοίο
nzerman Δημοσιεύτηκε June 12, 2013 at 11:12 μμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2013 at 11:12 μμ Όπως και έχει ο νόμος λέει μέχρι 2% και οι συνιδιοκτησίες είναι πολύ περίεργες. Στη θέση σου θα κοιτούσα τι γίνεται στους άλλους ορόφους. Αν και οι υπόλοιπες οριζόντιες ανεγέρθηκαν κατά τον ίδιο τρόπο θα την έδινα και θα το ξεχνούσα. Αν όμως είναι ο μοναδικός στην οικοδομή κατ' αυτό τον τρόπο θα λάμβανα μέτρα όπως ανωτέρω. Στη χειρότερη αν γίνει καμιά στραβή φοράνε άμεσα ότι έχει και δεν έχει, την χτίζουν από μέσα και κάνουν την παλαβή σαν να το έκανε κάποιος από έξω...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε June 13, 2013 at 02:20 μμ Δημοσιεύτηκε June 13, 2013 at 02:20 μμ Αν θέλει ν' αποφύγει τη δήλωση αυθαιρέτου δεν παίζει άλλη λύση.......
Inzaghi Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 06:06 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 06:06 πμ Διαμερισμα βρεθηκε κατα την αυτοψια να εχει καμποσες αυθαιρετες κατασκευες, οπως αλλαγη διαμερισματωσης, προεκταση στον εξωστη της εσοχης, και μεγαλυτερο εξωστη πανω απο κοινοχρηστο της πολης ο οποιος και δεν τακτοποιουνταν Ο Νομος ειχε ηδη ληξει, εξηγησα στον ιδιοκτητη, με πληρωσε για τη δουλεια μου και εγκατελειψα την υποθεση Χθες εμαθα οτι βρεθηκε μηχανικος που βεβαιωσε οτι το διαμερισμα αυτο δεν εχει παραβασεις και προχωρανε σε μεταβιβαση.... Τι να πω, δεν εχω λογια...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 09:33 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 09:33 πμ Έχω την εντύπωση πως για διαφορετική διαμερισμάτωση, αρκετοί δίνουν βεβαίωση χωρίς τακτοποίηση πρώτα....
tzeno Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:08 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:08 πμ Faethon11, για να συμβει αυτο προυποθετει να πηγε μηχανικος επιτοπου να μετρησει. Αμφιβαλλεται ολοι σας πως υπαρχουν χιλιαδες "συναδελφοι" που δεν πατανε ποδι στις αυτοψιες τους? Ειτε ΠΕΑ είτε βεβαιωση μη αυθαιρεσιων?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:30 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:30 πμ Δεν έχεις καθόλου άδικο...
yian Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:38 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:38 πμ (edited) Έχω την εντύπωση πως για διαφορετική διαμερισμάτωση, αρκετοί δίνουν βεβαίωση χωρίς τακτοποίηση πρώτα.... Έχω την εντύπωση πως αργά ή γρήγορα θα είμαι ο μηχανικός του "δίπλα" διαμερίσματος και ο συνάδερφος που έδωσε τη βεβαίωση θα μετανοιώσει... Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να παραβλέψεις διαμερισμάτωση διότι αφορά πάντα δύο ιδιοκτήτες ή μηχανικούς! Edited June 14, 2013 at 10:39 πμ by yian
tzeno Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:43 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:43 πμ Οφ τοπικ αλλα μεγαλο γελιο χθες! Ερχεται μια γιαγια και μου φερνει μια φωτογραφια. Ακολουθει διαλογος: - "Θέλου εκείνου του ενεργειακού μάναμ για το σπίτ, να και η φουτογραφίατ" - Θεια, πρεπει να ερθω να το μετρησω - Μα μούπαν μόν τη φουτογραφίατ θέν, γιόκαμ!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:53 πμ Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 at 10:53 πμ Έχω την εντύπωση πως αργά ή γρήγορα θα είμαι ο μηχανικός του "δίπλα" διαμερίσματος και ο συνάδερφος που έδωσε τη βεβαίωση θα μετανοιώσει... Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να παραβλέψεις διαμερισμάτωση διότι αφορά πάντα δύο ιδιοκτήτες ή μηχανικούς! Και εσύ δεν έχεις καθόλου άδικο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα