ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Για τέτοιες περιπτώσεις ΔΕΝ ασχολείσαι με το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ..... Μουτζώνεις διακριτικά κι εύχεσαι ...."λίγες ακόμα να 'ναι οι ώρες του"!!!!! 1
chrisptol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Καλησπέρα συνάδελφοι.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη βεβαίωση μηχανικού για μη ύπαρξη αυθαιρεσιών σε αγροτεμάχιο εκτος σχεδίου που μου ζητάει ο ιδιοκτήτης του λόγω μεταβίβασης που θέλει να κάνει.Το πρόβλημα είναι ότι στο αγροτεμάχιο υπάρχει ένα κοντέινερ από λαμαρίνα που είναι στημένο πάνω σε μια βάση απο σκυρόδεμα υψους 30 εκατοστών περίπου.Τι πρέπει να κάνω με τη βεβαίωση που μου ζητάει?Θεωρείται αυθαίρετη κατασκευή?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Φίλε μου, το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/38142-%CE%9103-%CE%92%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D417813/page-86
ioannis1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 (edited) καλησπέρα , Ηθελα να ρωτησω ,ειμαι σχετικα νεος , για τη βεβαιωση μη αυθαιρεσιων λογω μεταβιβασης παρκιν . 1) για να βγαλω τη βεβαιωση θα παω στο ηλεκτρονικο συστημα εκει που λει Δηλώσεις/Βεβαιώσεις Ν.4178/2013 στο κατω μερος που λει φυλλα καταγραφης - τυπος αυθαιρεσιας τι θα βαλω ??? και διπλα που λει τυπος αυθαιρεσιας παλι εκει τι θα βαλω ??? 2) καπου διαβασα χρειαζεται τοπογραφικο και κατι σχεδια οικοδομης (κατοψης κτλπ) επισης και το στελεχος αδειας , αυτα πρεπει να τα ανεβασω στο συστημα ?? και αν ναι να τα σκαναρω ???? μετα υπευθυνη δηλωση ιδιοκτητη οτι δεν υπαρχουν αυθαιρεσιες , αυτη πρεπει να τη δωσω στο συστημα ή παει στο συμβολαιογραφο ?? εν κατακλειδι χρειαζεται να ανεβασω αρχεια ??? ευχαριστω !! Edited Ιούλιος 5 , 2014 by ioannis1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Καλημέρα, για το 1ο: επιλέγεις "Ρύθμιση" τα φύλλα καταγραφής παραμένουν μηδενικά, βάλε τιμές μόνο στο "Είδος χρήσης" και στην "Παλαιότητα" Για το 2ο: [...] εν κατακλείδι δεν ανεβάζεις τίποτα. Θα το δείς και στους "Δείκτες" εκεί που γράφει "#Υπολειπόμενων αρχείων για πληρότητα 0"
ioannis1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 (edited) στο ειδος χρησης τι να διαλλεξω απο 1)κυρια μοναδικη κατοικια 2)αλλη κατοικια 3) τουρισμος,βιομηχανια 4)υπηρεσιες 5) μεταποιηση πρωτογενους τομεα ??? Ο χωρος ειναι παρκιν Edited Ιούλιος 6 , 2014 by ioannis1
Earl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Υπηρεσίες θα το έβαζα εγώ, ioannis1.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Τι είδους parking? Δηλαδή εννοώ πχ κλειστή θέση στάθμευσης σε πολυκατοικία ή γενικότερα κάποιος σταθμός "parking" αυτοκινήτων.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Τι είδους parking? Δηλαδή εννοώ πχ κλειστή θέση στάθμευσης σε πολυκατοικία ή γενικότερα κάποιος σταθμός "parking" αυτοκινήτων. σωστα... καλημερα γεοργιε και....δοθεισης ευκαιριας... ας μας πει ο ιοαννις.. τι ειδους αυθαιρεσια εχει αυτο το παρκιν ???? αν ειναι αυτοτελης ΟΙ ή αν ειναι παρακολουθημα κλπκλπ... τα λεμε
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 (edited) Απο τα γραφόμενά του, καποια post πιο πριν, καταλαβα οτι σπλα θελει να εκδοσει βεβσιωση μη συθσιρεσιας και οχι να προχωρησει σε καποια τακτοποιηση. Χωρις αυτο βεβαια να αναιρει τις διευκρινησεις που εγραψες. Edited Ιούλιος 6 , 2014 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα