GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Monday at 01:36 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 01:36 μμ @Kane τι ορίζει η Ε.Σ.Υ. ?
Kane Δημοσιεύτηκε Monday at 01:46 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 01:46 μμ 8 minutes ago, GeorgeVasil said: @Kane τι ορίζει η Ε.Σ.Υ. ? "...τις νόμιμες κρατήσεις..." αρα οτι θεωρούν αυτοι νόμιμες! Δεν ειναι κανονική διακήρυξη που οφείλουν να γράφουν με λεπτομέρεια τις κρατήσεις, μιας και το έργο είναι ανάθεση/πρόσκληση. Στις διακηρύξεις των μεγαλυτερων προυπολογισμών, βλέπω αναγράφουν με λεπτομέρεια τις κρατήσεις.
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Monday at 01:51 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 01:51 μμ 1 minute ago, Kane said: "...τις νόμιμες κρατήσεις..." αρα οτι θεωρούν αυτοι νόμιμες! Δεν ειναι κανονική διακήρυξη που οφείλουν να γράφουν με λεπτομέρεια τις κρατήσεις, μιας και το έργο είναι ανάθεση/πρόσκληση. Στις διακηρύξεις των μεγαλυτερων προυπολογισμών, βλέπω αναγράφουν με λεπτομέρεια τις κρατήσεις. Αρα θα πρέπει να το πληρώσεις και να ψάξεις μετα και δεν νομίζω να βγει ακρη αφού το αναφέρει ετσι. Μονο αν μάθεις απο αντίστοιχη εργολαβία/συνάδελφο τι έκανε στην περίπτωση σου στον ιδιο Δήμο κτλ.
Kane Δημοσιεύτηκε Monday at 01:55 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 01:55 μμ 2 minutes ago, GeorgeVasil said: Αρα θα πρέπει να το πληρώσεις και να ψάξεις μετα και δεν νομίζω να βγει ακρη αφού το αναφέρει ετσι. Μονο αν μάθεις απο αντίστοιχη εργολαβία/συνάδελφο τι έκανε στην περίπτωση σου στον ιδιο Δήμο κτλ. δυστυχώς, έτσι είναι. Εχε χαρη που χρειάζομαι τα χρήματα, αλλιως δε θα τις πλήρωνα μέχρι να βρώ άκρη σε αποκεντρωμένη κτλ. 1
tetris Δημοσιεύτηκε Monday at 04:19 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 04:19 μμ Μην απορείς για το που πάνε οι κρατήσεις υπέρ ταμείων που δεν υφίστανται.... Ούτε θα βγάλεις άκρη αν το ψάξεις. Θα χαθείς στο λαβύρινθο του βαθέως κράτους. Πες λοιπόν ότι σου έπεσαν στο δρόμο ή ότι στα κλέψανε (αυτό ταιριάζει περισσότερο), και ηρέμησε
engant Δημοσιεύτηκε Monday at 08:18 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 08:18 μμ Δηλαδή συνάδελφοι θα σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας ζητάνε , θα μπαίνουμε σε διαδικασία μετά εμείς με έξοδα δικά μας για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ; Να σου πει ο αρμόδιος της υπηρεσίας βασει ποιας νομοθεσίας σου ζητάει να πληρώσεις ταμεία που δεν υφίστανται ! Και αν δεν καταλαβαίνει με το καλό τι ισχύει πλέον , κινήσου και σε ανώτερη κλίμακα στην υπηρεσία και αν δεν πάλι, πάρε τουλάχιστον τον δικηγόρο σου αγκαζέ μια φορά μήπως και μαλακώσει ….εδω και χρόνια είτε διαγωνισμοί είτε αναθέσεις , οι κρατήσεις είναι ίδιες σε Δήμους , περιφέρειες, ΝΠΙΔ των Δήμων κλπ….μονο κάποιοι ιδιαίτερης δομής φορείς μπορεί να έχουν κάποια κράτηση επιπλέον αλλά κατά το πλείστον τις αναγράφουν στις συμβάσεις που υπογράφονται . 1
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:00 πμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:00 πμ 7 hours ago, engant said: Δηλαδή συνάδελφοι θα σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας ζητάνε , θα μπαίνουμε σε διαδικασία μετά εμείς με έξοδα δικά μας για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ; Πολύ σωστά τα λέτε.
Kane Δημοσιεύτηκε Tuesday at 05:33 πμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 05:33 πμ Δε διαφωνώ συνάδελφοι, αλλά δυστυχώς το έργο το έχω σε πτυχίο τρίτου. Δε μπορώ να τον βάζω σε τέτοια διαδικασία να αλλάζει πόλη με το δικηγόρο του και να μαλώνει. Εγώ πάλι θα είχα όλη τη καλή διάθεση... Και δε θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα πληρωθούν κι έπειτα θα αναζητηθούν προβλεπόμενα. Εφόσον έχω δίκιο θα ζητηθούν όλα τα έξοδα από τον ίδιο τον υπάλληλο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα