nzerman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Έχω την εντύπωση πως καμία υπηρεσία δε θα ασχοληθεί με εκατοστά ακόμη και σε περίπτωση καταγγελίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haircut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 πλευρα κτιριου που σε ενα τμημα της παραβιάζει την πλάγια απόσταση της αδείας κατά 0,03μ θα την τακτοποιουσατε? ρωταω επειδη οι αποκλισεις δεν εφαρμοζονται στις πλάγιες αποστάσεις ...αλλά είναι ελάχιστη...και ειναι και ο σοβας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Όχι δε νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Κι εγώ όχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Εγώ απορώ πως μέτρησες τα 0,03μ. Όργανο ακριβείας χρησιμοποίησες? Εννοείτε... όχι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Γιατί Γιαννάκη πως το ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haircut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 υπηρχε θεμα καταγγελιων και κακης γειτνιασης και επρεπε να προσεχουμε και τον ποντο....αλλά τώρα πραγματικά το βρίσκω υπερβολικό ..η αποσταση εννοειται από το δομικό στοιχειο, μπορω να θεωρησω τη διαφορα εξαιτίας σοβα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Ο σοβάς δεν συμπεριλαμβάνεται στις διαστάσεις του κτίριου. Αλλά ο φέρον οργανισμός και οι τοίχοι πλήρωσης. Τελευταία το διάβασα στις Τεχνικές Οδηγίες του ΝΟΚ. Βοηθάει αυτό? Κι όπως είπα πριν (κι ας κοροϊδεύουν ορισμένοι.....) το 3 είναι ίσο με 0!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Μια ερώτηση και απο μενα βρε παιδια. Εχω αναλαβει μια νομιμοποίηση σε άδεια του 1986 ως προς την αυξηση των τετραγωνικων μετρων. Μετα απο επισκοπηση του διαγράμματος κάλυψης (της αρχικής άδειας) διαπιστώνω οτι υπάρχουν διάφορα λάθη στους υπολογισμούς όχι ομως στο περιγραμμα του κτιριου - ειναι καθολα νομιμο και συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Κάνωντας την νομιμοποιηση βαση του Αρ. 26 μπορω να αναθεωρήσω και την προγενεστερη άδεια ταυτοχρονα ως προς το διάγραμμα κάλυψης; Να σημειώσω οτι έχει γινει ήδη μια αναθεωρηση το 1989 αλλά δεν γνωρίζω αν η άδεια είναι ακόμη σε ισχύ. Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας γίνεται μόνο όταν αυτή είναι σε ισχύ. Μπορείς να δεχτείς την οικοδομική άδεια όπως αναθεωρήθηκε με τα λάθη της ή και να εντάξεις τις διορθώσεις στη νομιμοποίηση που θα κάνεις και με την ίδια αίτηση φυσικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα