phonelist123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλησπερα, Θα καταθεσω την Δευτερα στην Νομαρχια τον φακελο για την Ανανεωση των Π.Ορων και θελω να σας ρωτησω το εξης : κανω μια απλη αιτηση η υπαρχει κατι ετοιμο απο την Νομαρχια που πρεπεινα συμπληρωσω ? Επισης μπορω να την καταθεσω εγω μια απλη και ταπεινη υπαλληλος η πρεπει να εχω εξουσιοδοτηση ? επισης καπου ειδα οτι θελει και αδειες εργοστασιου κλπ και καποια αλλα δικαιολογτικα Η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη ευχαριστω πολυ και καλο σαββατοκυριακο Λιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 "Ανανεωση των Π.Ορων" τί είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Επίσης Νομαρχίες δεν υπάρχουν πια... τις πάτησε το τρένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phonelist123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 "Ανανεωση των Π.Ορων" τί είναι??? Όροι για την προστασία του περιβάλλοντος, η έγκριση των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αδείας πραγματοποίησης ορισμένων νέων έργων ή εκσυγχρονισμό ή επέκταση ή μετεγκατάσταση υφισταμένων έργων ή δραστηριοτήτων. Για την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων για ορισμένες κατηγορίες έργων, απαιτείται υποβολή Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Η έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων χορηγείται με κοινή απόφαση του Υπουργείου ΠEXΩΔE και των κατά περίπτωση συναρμόδιων Υπουργείων, ή με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, στις περιπτώσεις που έχουν εκχωρηθεί οι σχετικές αρμοδιότητες. Πηγή :N.1650/1986 και KYA 69269/5387/90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phonelist123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Επίσης Νομαρχίες δεν υπάρχουν πια... τις πάτησε το τρένο! Ναι το γνωριζω συγνωμη περιφερεια δ/νση αναπτυξης ηθελα να γραψω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ok. Άρα το ερώτημα είναι. Διαδικασίες, προϋποθέσεις και έντυπα για ανανέωση Περιβαλλοντικών όρων. Έκανες αναζήτηση στο φόρουμ? Νομίζω πως θα βρεις αρκετά σχετικά θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ok.Άρα το ερώτημα είναι. Διαδικασίες, προϋποθέσεις και έντυπα για ανανέωση Περιβαλλοντικών όρων. κοίτα να δείς που ο Ν.4014 μπορέι να μπλέκεται και εδώ άρθρο 5: διαδικασία ανανέωσης ΑΕΠΟ άρθρο 6: διαδικασία τροποποίησης ΑΕΠΟ δεν ξέρω αν σου κάνουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Bρες στο google την εγκύκλιο 122859/2004 υπεχωδε και θα καλυφτείς. Ο Ν.4014 μπορεί να χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα