panos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πούμε εκεί πέρα με όλους!
whatisthis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Φυσικα και να τα πούμε...ας κρατάμε όλοι από ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι!!!
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Οκ.Να γραφτώ όμως ή όχι?Εσείς θα γραφτείτε?Θέλω να πάω και στο αντισεισμικής τεχνολογίας και είναι πολλά λεφτά.Αυτές οι βεβαιώσεις μετράνε στο βιογραφκό?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Φυσικα και να τα πούμε...ας κρατάμε όλοι από ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι!!! από ένα "ρόδο της μπαχάμ"??? έτσι το έλεγε?
iovo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Ας δώσουμε μια συγκεκριμένη ώρα ραντεβού στις εγγραφές, ή να φορέσουμε καρτελάκι michanikos.gr
whatisthis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Εγώ προτείνω Φικο!!!!
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 συναδελφοι παρατηρησα οτι καποιες; ωρες γινονται 2 διαλεξεις ταυτοχρονα οποτε πρεπει να επιλεξεις...
whatisthis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Πάντα συμβαίνει αυτό στα συνέδρια sundance. Και να φανταζομαι τον προβληματισμο σου τι να πρωτοπαρακολουθήσεις όταν σε 2 διαφορετικες συνεδριες υπαρχουν θεματα που σε ενδιαφέρουν...το αποτελεσμα? Τρχεις απο τη μια αίθουσα στην άλλη ελπίζοντας να ταυτίζονται οι ώρες αρχής&ληξης των διαλέξεων!ή αράζεις έξω πίνεις καφέ και ασχολείσαι με τις αιθέριες υπάρξεις που πιθανόν να υπάρχουν στα σταντ των εταιριών!
iovo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Τελικά θα βρεθούμε εκεί τι λέτε?
panos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Ελπίζω να αντέξω να ανέβω οδικώς απο Αθήνα! έχω υποσχεθεί εκδρομούλα και στη γυναίκα και ξέρετε πως είναι αυτά..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα