stergia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Γεια σας ειμαι σχεδιάστρια και ασχολουμαι με το μηχανολογικό σχέδιο εδώ και 6 χρόνια με αποτέλεσμα να έχω ξεχ'ασεο το αρχιτεκτονικό... Απλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την λογική της τομής του κλιμακοστασίου!!!! Ευχαριστώ... Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 60<2ρ+π<66, αλλά μάλλον άλλο ρωτάει. Τι ακριβώς ρωτάς stergia?
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Μάλλον ρωτάει την τεχνική για να κάνει τομή.
iliekater Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2008 Βάλε από επάνω την κάτοψη και από κάθε χαρακτηριστικό σημείο ή ευθεία τράβα κατακόρυφες . Σχεδίασε με τη βοήθειά τις ότι αντικείμενο αντιστοιχεί σε αυτές . Θυμίζει λίγο την "Περιγραφική Γεωμετρία" !
wheelie Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Θυμίζει λίγο την "Περιγραφική Γεωμετρία" ! Έχω την εντύπωση πως εννοείς "Παραστατική Γεωμετρία"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα