terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Αυτο μαλλον δεν το διαβασατε Σε αντίθεση με τα παραπάνω, το ΙΚΑ θα εξακολουθήσει να υπολογίζει με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας που έχει λήξει την προκαταβολή κατά την έκδοση άδειας οικοδομής με βάση το ημερομίσθιο του άγαμου τεχνίτη χωρίς τριετία (61,93 ευρώ) καταλήγει η εγκύκλιος. Το ΙΚΑ συνεχιζει το χαβα του με τα ημερομισθιο κατα την εκδοση της ΟΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Εντάξει βρε terry , προκαταβολή είναι και συμψηφίζεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 (edited) Εχεις δικιο. Αλλα ειχα καταλαβει. Ερωτημα Ποσο ευκολο ειναι ο καθε εργοδοτης να συναψει ατομικη συμβαση με τους εργαζομενους? Ξερετε τη διαδικασια? Επισης ποσο ευκολο ειναι για καποιο εργατη που μπορει να εργαζεται σε 4-5 διαφορετικους εργοδοτες? Edited Μάιος 9 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Φίλε μου η εποχή είναι των αγοραστών , των ενοικιαστών και των εργοδοτών . Ετσι σε κάθε συνεργείο , θα κάνεις ατομική σύμβαση εργασίας με κάθε μάστορα . Μαγκιές του τύπου , παίρνω μεροκάματο 50 από τον υπεργολάβο , αλλά εσύ ο μ******* μου βάζεις ένσημο 80 , τέλος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Φίλε μου η εποχή είναι των αγοραστών , των ενοικιαστών και των εργοδοτών . Ετσι σε κάθε συνεργείο , θα κάνεις ατομική σύμβαση εργασίας με κάθε μάστορα . Μαγκιές του τύπου , παίρνω μεροκάματο 50 από τον υπεργολάβο , αλλά εσύ ο μ******* μου βάζεις ένσημο 80 , τέλος . Αυτές οι ατομικές συμβάσεις πως θα γίνονται, με ποιά διαδικασία, υπάρχει κανένα έντυπο-μπούσουλας ή θα τρέχουμε σε συμβολαιογράφους και στην επιθεώρηση εργασίας ή στο ΙΚΑ, για το γνήσιο της υπογραφής? Δεν βλέπω να είναι ξεκάθαρη (άλλη μια φορά, πάλι τα ίδια) η όλη διαδικασία και ο κόσμος δεν θα ξέρει τι να κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Ρωτάμε τους λογιστές . Θα ξέρουν από τα άλλα επαγγέλματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 ΟΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ . ΑΠΟ 4-5-2012 ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ . ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ http://epityxiacom.b...-post_3785.html Επαναφέρω το θέμα για να σας ενημερώσω ότι από το ΙΚΑ μας είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τους οικοδόμους. Ισχύει ό,τι ίσχυε... Αυτή η εγκύκλιος υπάρχει κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Το λογιστη μου που ρωτησα (που ειναι λογιστης και σε ΑΕ με πολλους υπαλληλους) μου ειπε οτι οι ατομικες συμβασεις ειναι ακομα φλου, η επιθεωρηση δεν εχει ιδεα τι να τις προσκομισουν, ουτε εχουν καποια ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannist Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (edited) Επαναφέρω το θέμα για να σας ενημερώσω ότι από το ΙΚΑ μας είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τους οικοδόμους. Ισχύει ό,τι ίσχυε... Αυτή η εγκύκλιος υπάρχει κάπου; Στο ΙΚΑ κάνουν τις πάπιες. εδω είναι και η σχετική εγκύκλιος καιρός λοιπόν το ΙΚΑ να συμμορφωθεί, γιατι τα ημερομισθία που υπολογίζει δεν υπάρχουν εδω και χρόνια. ωφείλουμε να το διαδώσουμε. Edited Μάιος 29 , 2012 by giannist 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Aψογος . Πήρες και τον πόντο από μένα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα