2ap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 καλησπέρα σε όλους, το ερώτημα μου είναι το εξής: θέλω να κάνω αλλαγή έδρας και να δηλώσω το σπίτι μου. το ακίνητο είναι στο όνομα του πατέρα μου. το πρόβλημα είναι πώς πριν από αρκετά χρόνια, έγιναν μετατροπές στους αριθμούς των οδών στην περιοχή μου, με αποτέλεσμα άλλον αριθμό να γράφει το συμβόλαιο και άλλος να είναι ο πραγματικός. σαν πιο γρήγορη και πρόχειρη λύση σκέφτηκα να πάω στον δήμο και να ζητήσω κάποιο δικαιολογητικό και μου απάντησαν πως δεν έχουν αρχεία για τις αλλαγές των αριθμών παρά μόνο των ονομάτων. θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει αναλυτικά γιατί είμαι νέα μηχανικός (αρχιτέκτονας), απόλυτα άπειρη και ουσιαστικά αυτή θα είναι η πρώτη επαφή με την πολεοδομία? σας ευχαριστώ υ.γ:δεν υπάρχει κανένα τοπογραφικό στην κατοχή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 δεν εχει σχεση με πολεοδομια....στην τεχνικη υπηρεσια του δημου θα κανεις αιτηση να σου δωσουν αριθμοδοτηση ακινητου...... τοπογραφικο θα χρειαστεις.....αν δεν εχεις ζητα αντιγραφο απο ΟΑ απο πολεοδομια του σπιτιου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
2ap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μου πήγα και αυτό που ήθελε να κάνει η υπάλληλος ήταν να μου δώσει αριθμοδότηση του ακίνητου της υπάρχουσας κατάστασης χωρίς καμία αναφορά του προηγούμενου αριθμού. φαντάζομαι χρειάζομαι παλιό και νέο τοπογραφικό του ο.τ. έτσι ώστε να φαίνεται η αλλαγή, από την πολεοδομία του σπιτιού μου, όπως και ανέφερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 προσεχε οι παλιες αριθμοδοτησεις σε πολλες περιπτωσεις ηταν αυθαιρετες..... πηγα για η/χ στο μαρουσι και αντι για πχ ηπειρου 13 βγηκε ηπειρου 24......ηταν λαθος μεχρι και τα μονα ζυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα