maria54 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Γεια! Θέλω να ρωτήσω πόσο επηρεάζεται ένα σπίτι από υγρασία/θερμοκρασία όταν ο ένας από τους τοίχους είναι ασοβάτιστος (από έξω τούβλο) δεδομένου ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες μονώσεις στην εσωτερική πλευρά και στο ενδιάμεσο των τούβλων....
sovatzou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 να τον σοβατίσεις. εμείς πως θα ζήσουμε? 1
maria54 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Εγώ θέλω αλλά ο γείτονας κάνει τσαμπουκάδες και δε μας αφήνει (είναι στο όριο του οικοπέδου)...μέχρι να ξεκαθαρίσει τι κάνουμε;;;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Έχεις κάθε νόμιμο δικαίωμα να σοβαντίσεις: Αστικος Κώδικας Άρθρο 1018 Ανοχή επισκευών Αν απαιτείται για την επισκευή ή την ανακαίνιση κτηρίου η είσοδος και η κυκλοφορία του εργαζόμενου προσωπικού στο γειτονικό ακίνητο ή η παροδική τοποθέτηση σ' αυτό εγκαταστάσεων ή οικοδομικού υλικού, έχει υποχρέωση ο κύριος του γειτονικού ακινήτου, εφόσον δεν παρακωλύεται σοβαρά η χρήση του, να ανεχθεί αυτές τις ενέργειες έναντι αποζημίωσης ή παροχής ασφάλειας για την τυχόν ζημία. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα