ntanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 (edited) Για τον South NTS-355R που γνωρίζω έχω να πω πολύ καλά λόγια. Είναι βέβαια μοντέλο παλαιότερο του 2016 προφανώς. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας του οργάνου με τα windows 10 αλλά λύθηκε με την αντικατάσταση του καλωδίου σύνδεσης. Edited Μάιος 9 , 2018 by ntanos
SUBARAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Για τα λεφτά τους καλά τα south. Ο 362R (2015 τον είχαμε πάρει νομίζω) κάνει ότι λέει, δεν έχει όμως τα οπτικά του nikon (που επίσης έχω, το οποίο όμως κόστισε τα 2πλάσια ευρώπουλα) και ενώ βλέπω στόχο καθαρά δεν μου δίνει μέτρηση (ανάμεσα από πυκνά φύλλα πχ). Το nikon με υποψία στόχου μετρά (με ακρίβεια).Κατά τα άλλα, μια φορά κόλλησε το laser (έκλεισα άνοιξα και όλα οκ), οι μικροβατικοί δεν ανταποκρίνονται όπως θέλω, οι μπαταρίες δεν τελειώνουν ποτέ, σύνδεση με pc οκ, ο αντιπρόσωπος απαντά άμεσα στο τηλ και αν βγεί Π.Ε (μακρυά απο εμάς) ε , δεν ξόδεψα και μια περιουσία.Αν μου βγάλει 7+ χρόνια θα είμαι οκ.Α, και το on board software δεν με τρέλανε κιόλας (προτιμώ σαφώς του nikon)
osama Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2018 Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο επάγγελμα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Τί όργανα μου προτείνεται (γεωδετικός σταθμός και gps)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα