silver_bullet Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Συναδελφοι καλησπερα Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα Εχω αναλαβει την αδειοδοτηση και κατασκευη ενος συστηματος 10 kWp επι στεγης. Η χωροθετηση των πλαισιων ειναι τετοια που δυστυχως θα πρεπει να σπασουν οι κορφιαδες και οι 2 πρωτες σειρες κεραμιδιων ουτως ωστε να μεγιστοποιηθει η αποδοση του συστηματος (κατ απαιτηση του ιδιοκτητη) Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως το κεραμιδι αυτο ειναι πολυ παλιο και δεν υπαρχει πλεον στην αγορα! Επικοινωνησα με τον κατασκευαστη και μου επιβεβαιωσε οτι εχει διακοψει την παραγωγη εδω και 18 χρονια... Αν απο την αλλη δε χωροθετησω συμφωνα με τη μελετη τοτε η ισχυς του συστηματος θα πεσει αισθητα με αποτελεσμα ο ιδιοκτητης να μην ενδιαφερεται να προχωρησει στην επενδυση Εχετε να προτεινετε καποια ιδεα?
Sonik79 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Aπο την στιγμή που είναι τόσο παλιό λογικά μέσα στη δεκαετία θα χρειαστεί ενδεχομένως ολική αντικατάσταση...που σημαίνει ξήλωμα όλης της εγκατάστασης και επανατοποθέτησής της?Μηπως θα ήταν καλύτερα να του το προτείνεις απο τώρα ,να έχει ο πελάτης σου καινούρια στέγη και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο?
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 και να επωμιστω ενα κοστος το οποιο κατ εκτιμηση του σκεπα φτανει τα 5000 €? το εχω προτεινει ηδη και το απερριψε ασυζητητι. Αλλωστε δεν πηγα εκει να του αλλαξω στεγη, ενα φωτοβολταικο μου ζητησε να βαλω
kusta80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Ο πελατης εχω την εντυπωση οτι θελει και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολακερη.Εξηγησε του τι παιζει και ασε τον να αποφασισει ο ιδιος.
streetas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 πες του να τα κρεμάσει σαν "τσαμπιά" έξω απο την στέγη... μη γελάς καθόλου... το έχω δει κ αυτό σε πολλές στέγες...!!!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα