tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Ναι έχεις δίκιο. Μπορεί να περαστεί το εμβαδό και να τσεκαριστεί το "χωρίς υπέρβαση δόμησης" μόνο και μόνο για να μπει η υπέρβαση ύψους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Έχω υπόλοιπο μετά το παράβολο, 411 ευρω; Αν πάω εφάπαξ έχω έκπτωση; Με δόσεις να πάω γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Ναι σε όλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Έχω υπόλοιπο μετά το παράβολο, 411 ευρω; Αν πάω εφάπαξ έχω έκπτωση; Με δόσεις να πάω γίνεται; είσαι τυχερός 400 ευρώ είναι το όριο. (και αν δεν ήσουν δηλαδή το "κανόνιζες" εσύ), από τα παράδοξα του νόμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά δεν μου είχε ξανατύχει και δε θυμόμουν τα όρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 (edited) Mε δόσεις βγαίνει ένα φύλλο και πηγαίνει κάθε φορά με το ίδιο και πληρώνει τις δόσεις; Μπορεί δλδ κάθε μήνα με την ίδια εκτύπωση να πληρώνει το ποσό; Και αν δεν πληρώσει ένα μήνα-μία δόση, μπορεί τον επόμενο να δώσει 2; Αν είναι σε δόσεις, η τελική υπάγωγή και η κατάθεση των δικαιολογητικών πότε θα γίνει; Με την οριστική υπαγωγή; Edited Ιούνιος 14 , 2012 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Mε δόσεις βγαίνει ένα φύλλο και πηγαίνει κάθε φορά με το ίδιο και πληρώνει τις δόσεις; Μπορεί δλδ κάθε μήνα με την ίδια εκτύπωση να πληρώνει το ποσό; Και αν δεν πληρώσει ένα μήνα-μία δόση, μπορεί τον επόμενο να δώσει 2; Αν είναι σε δόσεις, η τελική υπάγωγή και η κατάθεση των δικαιολογητικών πότε θα γίνει; Με την οριστική υπαγωγή; Συνήθως είναι ο ίδιος κωδικός και το ίδιο ποσό για κάθε δόση εκτός από την τελευταία. Άρα με το ίδιο φύλλο κάθε φορά. Για 1 ή 2 μήνες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσως αργότερα πληρώσει κάποιους τόκους (αν θυμάμαι καλά 1% για κάθε μήνα). Για 3 μήνες προσοχή, διότι ο νόμος λέει ότι, εκπίπτει η δήλωση της ρύθμισης. Η οριστική υπαγωγή κ.λπ. γίνεται με την αποπληρωμή όλων των δόσεων (δηλαδή, σε 4 χρόνια περίπου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 τα εγγραφα-σχεδια δεν ειναι μεχρι 30/9; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Τα έγγραφα- σχέδια ναι (μέχρι νεωτέρας βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Πάντως εγώ το βλέπω κι αυτό ...χλωμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα