Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEE - ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής.


Recommended Posts

Θα συμφωνησω με το γεγονος οτι ολη η ουσια ειναι ποτε θα γινει η αιτηση..

Αλλωστε το γεγονος οτι η πληρωμη του παραβολου γινεται αυτοματα απο το συστημα ειναι πρωτη φορα που το εφαρμοζει το δημοσιο.. Θα μπορουσε πολυ ευκολα να μην συμβαινει αυτο και να ζηταει οταν κανουμε την αιτηση να αναγραφουμε το ποσο και τον αριθμο του παραβολου..

 

Στην τελικη, και ο υπολογισμος του ποσου του παραβολου ειναι στον αερα.. Και εξηγω (που πιθανον να το εχετε διαπιστωσει)..

 

Συνολικο προστιμο 101τμ αυθαιρετο εντος σχεδιου με αδεια προ 83 χωρις υπερβασεις τζ 1250. Θα μπορουσε να βγαλει αδεια αλλα δεν θελει.. (το παραδειγμα ειναι απλοϊκο αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που βγαινει το "κολπο") Προστιμο 1140 ευρω

 

 

Αρχικη δηλωση

 

101τμ αυθαιρετο 1ης κατοικιας παραβολο 1000 εφαπαξ 140 (παρ 8 αρθρ 24)

99 τμ αυθαιρετο 1ης κατοικιας παραβολο 500 εφαπαξ 391 = 891. Αφου γινει η αρχικη υποβολη διορθωνονται τα τμ. Ωστοσο το "χαζο" συστημα δεν καταλαβαινει οτι το παραβολο επρεπε να ειναι 1000, και αρα δε θα επρεπε να σου κανει την εκπτωση. Αποτελεσμα 1140*80% - 500 = 412 Συνολικο προστιμο 912 ευρω.. Οφελος 228 ευρω..

Θα μου πεις αξιζει???

 

Το θεμα δεν ειναι αν αξιζει.. Το θεμα ειναι οτι το συστημα εχει πολλες αδυναμιες που δεν ξερουμε αν και ποτε και πως θα αντιμετωπιστουν..

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση σε δηλωση που εχει μπει σε δοσεις και εχουν πληρωθει καποιες μπορω α προσθεσω και αλλα φυλλα καταγραφης και να ξαναυπολογιστιε το προστιμο?

Link to comment
Share on other sites

ωραια επειδη μια δηλωση ειχα με δοσεις και μουτυχε η @@@....

 

ερωτω αν καποιος καθε μηνα ολο προσθετει δεν ειναι ''αντι'' γιατι στην ουσια παει ποσο χρηματικο για πληρωμη προς το τελος των δοσεων αντι ναναι μοιρασμενες

Link to comment
Share on other sites

ε αν ψάχνεις να βρεις τρόπους για να εκμεταλλευτείς το σύστημα θα βρεις διάφορους!!

Link to comment
Share on other sites

ερωτω αν καποιος καθε μηνα ολο προσθετει δεν ειναι ''αντι'' γιατι στην ουσια παει ποσο χρηματικο για πληρωμη προς το τελος των δοσεων αντι ναναι μοιρασμενες

Δεν ξέρω εάν κατάλαβα σωστά, αλλά σε μια περίπτωση που μείωσα τετραγωνικά σε ένα Φ.Κ. το ποσό ισομοιράστηκε στις δόσεις που απέμεναν. Όχι στις τελευταίες..

Link to comment
Share on other sites

Αυτο γινεται.. Και το ιδιο πανω κατω λεει και ο akius.. Μονο που για την ωρα αυτο γινεται μεχρι τον Δεκεμβρη που ολοκληρωνεται η β' φαση.. Βεβαια μετα την παραταση που περιμενουμε αυτο το "κολπο" μπορει να παραταθει κι αλλο..

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα με το 30% μέχρι το γενάρη το έχει κατανοήσει κανείς;

 

Δηλαδή πληρώνεις το 30% του συνόλου μέχρι το γενάρη και μετά έχοντας έκπτωση 10% στο σύνολο του προστίμου προχωράς σε δόσεις;

 

Θα αλλάξει το σύστημα;

 

Επίσης μπορώ να προχωρήσω σσε οριστική υποβολή και να βάλω τα δικαιολογητικά μετά;

 

Ισχύει το ένας μήνας μετά την ΄δηλωση σε προσωρινή υπαγωγή αφού πληρώσω παράβολο;

 

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αφού έχει εξοφληθεί εφαπαξ μια δήλωση να προσθέσω μία παραβαση 13, ενα 500 δηλαδη και να ξαναεμφανισει ποσό;

Edited by Thodoris4
Link to comment
Share on other sites

1. Σε δοσεις ειναι το προστιμο απτην αρχη.. Αλλα αν εχει πληρωθει το 30% μεχρι το Γεναρη τοτε περνεις την εκπτωση 10% οποτε επανυπολογιζονται οι δοσεις.

 

2. Καποια στιγμη θα αλλαξει. Πως που ποτε μη ρωτας..

 

3. Οχι. Οριστικη υποβολη σημαινει ολοκληρωσει της διαδικασιας πλεον. Αυτο γινοταν στην αρχη που δεν ξεραμε πως τι και ποτε με τα δικαιολογητικα.

 

4. Δεν γνωριζω κατι τετοιο..

 

5. Δεν το εχω κανει αλλα απο τα λεγομενα, ναι αρκει να μην εχεις περασει σε οριστικη υποβολη.. Οποιδηποτε μεταβολη γινει επανυπολογιζεται προστιμο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.