ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 ναι για όλες =2014&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=2014&language=el-GR
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καλησπέρα!Είχα δηλώσει παραβάσεις προς έκδοση οικοδομικής άδειας και επείδη προέκυψε πρόβλημα με το ΙΚΑ αποφασίσαμε με τον πελάτη να σταματήσουμε την διαδικασία για τη νομιμοποιήση και να συνεχίσει με την τακτοποίηση.Άλλαξα κανονικά τις παραβάσεις προς τακτοποιήση και υπολογίστηκαν τα πρόστιμα.Στην καρτέλα με τα οικονομικά στοιχεία μου εμφανίζει κανονικά το έντυπο πληρωμής με το ποσό που μένει για την εφάπαξ εξόφληση αλλά με λήξη προθεσμίας πληρωμής στις 29-07-2012!!!!(Ένα μήνα δηλαδή μετά την προσωρινή υπαγωγή για την έκδοση της άδειας).Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμια περίπτωση?Θα υπάρξει πρόβλημα με την τράπεζα και γενικά με την ενημέρωση του συστήματος?Ευχαριστώ πολύ.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Μάλλον όχι!!! Θα το μάθεις με βεβαιότητα όταν πας να το πληρώσεις. Απλώς είναι λάθος του συστήματος... Βέβαια και να το δεχθεί η τράπεζα να πληρωθεί ποτέ κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων, αν οι κύριοι αυτοί έρθουν εκ των υστέρων και ζητούν τόκους κ.λπ. Μάλλον έχει πάρει και ..."άφεση αμαρτιών" με την τελευταία εξαγγελία....
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Κατάλαβα!Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Το ένδεχόμενο να χάσει και τη δυνατότητα της τακτοποίησης και να πρέπει να ξαναγίνουν όλα από την αρχή υπάρχει?? Εχώ μπερδευτεί λιγάκι με το πότε χάνεται το δικαίωμα υπαγωγής.Και πάλι ευχαριστώ!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Όχι, δεν πιστεύω ότι, υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ωραία.Μένει μόνο να δούμε αν θα το δεχτεί η τράπεζα.Ευχαριστώ πολύ!
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Επανέρχομαι και πάλι με το θεμάτακι μου!Μήπως έχει χαθεί η δυνατότητα για εφάπαξ εξόφληση και πρέπει να κάνω αίτηση στο ΤΕΕ για να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής σε δόσεις;Και πάλι ευχαριστώ και ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος με τις συνεχόμενες δημοσιεύσεις μου.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Όχι, δεν πιστεύω ότι έχεις χάσει τη δυνατότητα πληρωμής εφάπαξ....
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (edited) εχω περιπτωση που αρχικα πηγαμε για προστιμο διαμερισματωσης αλλα τελικα εχει και υπερβαση υψους... πληρωθηκε το παραβολο των 500 και ενω το συνολικο προστιμο ειναι 845 ευρω δεν μου δινει εκπτωση 20% !!! μου λεει υπολοιπο για πληρωμη 345 !!! πιθανοτατα και ας μην υπαρχει υπερβαση δομησης επειδη τα τμ ειναι πολλα θαπρεπε το παραβολο ναναι 1000 ευρω επομενως δεν μου διει εκπτωση Edited Ιανουάριος 22 , 2013 by akius
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (edited) Έχω την εντύπωση ότι δεν σου κάνει την έκπτωση επειδή το υπόλοιπο είναι μικρότερο των 400 ευρώ. Edited Ιανουάριος 22 , 2013 by akis73
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα