amos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 εχω περιπτωση δηλωσης σε προσωρινη υπαγωγη.εχει πληρωθει δηλ. το παραβολο και εχει και συμψηφισμο παλαιοτερων προστιμων.θελω να αλλαξω πολυ λιγο τα τμ στα φυλλα καταγραφης.πως θα το κανω? 1/θα αλλαξω τα τμ ,μετα αποθηκευση και μετα υποβολη δηλωσης?θα με βγαλει παλι σε προσωρινη υπαγωγη ομως????? Ναι σε προσωρινη παραμενει θα σου υπολογισει το νεο προστιμο (θα βγαλει πινακαι με το παλιο και το νεο προστιμο)και αν συμφωνεις προχωρας.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (edited) Ετσι είναι. Edited Μάιος 26 , 2013 by Manolis gon
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 ευχαριστω πολυ amos και nikolaras.
antnatal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 (edited) βλέπω μπήκε μετρητής ποσοστύ πληρωμής στο συνολικό πρόστιμο (το περιβόητο 30%) στη σελίδα που αναφέρονται οι δόσεις. καμιά ενημέρωση για το αν-πότε-πως θα γίνει η αναπροσαρμογή των δόσεων (έκπρτωση 10%)??? Edited Φεβρουάριος 27 , 2013 by antnatal
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 εχω δηλωση σε προσωρινη υποβολη.πληρωθηκε παραβολο και μια δοση.θελω να προσθεσω κι αλλα φυλλα καταγραφης.και να πληρωσω εφαπαξ.πως θα το κανω?προσθετω τα φυλλα καταγραφης ?και παταω υποβολη?ομως πρεπει να αλλαξει και το παραβολο.θα εκδοθει συμπληρωματικο παραβολο?πως γινεται να αλλαξω σε εφαπαξ πληρωμη?
sirter Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 απ΄ οτι γνωρίζω, μπορείς να κάνεις αλλαγές στην δήλωση κ να προσθέσεις Φ.Κ. Το παράβολο δεν αλλάζει κ πλέον δεν νόμιζω οτι έχεις το δικαίωμα να πληρώσεις εφάπαξ...καλημέρα
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 (edited) Σωστά. Edited Μάιος 20 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Τασούλα2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 νομίζω πως κάνεις αίτηση να αλλά ξεις τον τρόπο πληρωμής, και όταν σου το δεχτούν μποτρείς να το πληρώσεις εφαπαξ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα