martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ειχα δηλωση σε προσωρινη υποβολη με παραβολο 500.προσθεσα κι αλλα φυλλα κατγραφης και αυξηθηκαν τα μ2.την ξαναυπεβαλα.πως θα βγει συμπληρωματικο παραβολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Αν έχει πληρωθεί το αρχικό παράβολο, δεν βγαίνει συμπληρωματικό. Η διαφορά προστίθεται στο πρόστιμο. Αν δεν έχει πληρωθεί το αρχικό τότε θα έπρεπε να σου εμφανίζει το νέο παράβολο μετά την υποβολή που έκανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ευχαριστω letom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Γνωρίζει κανείς αν κάποιος επιλέξει τώρα να πληρώσει το πρόστιμο με δόσεις, πόσες δόσεις βγάζει το σύστημα; Θεωρητικά είναι 48 αλλά νομίζω ότι κάθε μήνας που περνάει αυτές μειώνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 εγω εκανα μια προσφατα κι εβγαλε 46 δοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Βγάζει "παρανόμως" σταθερά 46 δόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Επιβεβαιώνω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kg8980 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (edited) Έχει κολλήσει και σε άλλους το σύστημα ή μόνο σε εμένα? Δεν μπορώ με τίποτα (εδώ και αρκετές ώρες) να κάνω loggin... edit: ο explorer είχε το πρόβλημα. με τον chrome ανοίγει κανονικά... Edited Μάιος 28 , 2013 by kg8980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Και chrome και explorer νεκρά από ώρα σε μένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα