pk10gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Το συστημα αμοιβων παντως αντιμετωπιζει προβλημα και δεν ενημερωνεται με τις πληρωμες που κανουμε.. Ειχα μια καταθεση απο 16/11 που δεν ειχε ενημερωθει και επικοινωνησα με το ΤΕΕ πριν λιγο..
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 (edited) Αναφέρεσαι στις πληρωμές εισφορών υπέρ ΤΕΕ;;;; Αν ναι, αυτές "μπαίνουν" στο σύστημα αμοιβών μετά από περίπου 10 με 15 ημέρες.... Τώρα, πρέπει να τα αφαιρέσουν τελείως αυτά τα ..."κουτάκια" - διαδικασίες κ.λπ. Edited Νοέμβριος 26 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
pk10gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 ΟΧΙ.. Αναφερομαι σε ολα τα κουτακια.. Αμοιβη ΦΠΑ και εισφορες υπερ ΤΕΕ.. Πληρωσα 16/11 μια αμοιβη με ΦΠΑ χωρις ΤΕΕ και ακομα δεν μου την εχει εμφανισει.. Στο ΤΕΕ μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο.. Εχεις διαφορετικη εμπειρια?????
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ναι, για την αμοιβή δεν εμφανίζει τίποτα... Όταν λες πλήρωσες, που την πλήρωσες;;;
pk10gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 (edited) Στην Εθνικη.. Με τον παραδοσιακο τροπο.. (αν εννοεις γιατι την πληρωσα εγω και οχι ο πελατης, μου ειχε δωσει τα λεφτα και πηγα και εκανα εγω την καταθεση) Edited Νοέμβριος 26 , 2012 by pk10gr
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ορθά σου απάντησαν από το ΤΕΕ. Μπορείς να τα πάρεις από την ΕΤΕ. Καλοφάγωτα!!!! Τελείωσες.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ευχαριστω αδερφε!!! Βεβαια το καλοφαγωτα ειναι λιγο off.. Καλοπληρωτα θα επρεπε πεις..
eleon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Στο πεδίο 'συμφωνηθείσα αμοιβή μηχανικών' της ηλεκτρονικής δήλωσης του Ν. 4014, βάζουμε μόνο την αμοιβή του χειριστή της δήλωσης ή τη συνολική αμοιβή όλων των μηχανικών που συμμετέχουν στη δήλωση;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Εφόσον βάζουμε στα πρόσθετα στοιχεία, τον Α/Α από το σύστημα των αμοιβών που έχουμε δηλώσει τις συνολικές αμοιβές όλων των μηχανικών, πιστεύω πως και εδώ θα δηλώσουμε το σύνολο των αμοιβών πάλι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα