antnatal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 έχει κολλήσει το σύστημα σήμερα???
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Ουτε στο tee.gr δεν μπορώ να μπω...
lefgrter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 (edited) Μας αποχαιρέτησε το σύστημα.... Ελπίζω προσωρινά. Edited Νοέμβριος 14 , 2011 by lefgrter
bnn7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Με προλάβατε συνάδελφοι..όντως έχει πέσει το σύστημα!Ελπίζω να είναι για καλό!!
antnatal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 εγώ ελπίζω να βάλουν καμιά νέα επιλογή στο σύστημα..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!!
antnatal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 (edited) εγώ ελπίζω να βάλουν καμιά νέα επιλογή στο σύστημα..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!! sorry 2πλο post. αν και πιστεύω ότι εχει σχέση με το νέο αριθμό δόσεων. Edited Νοέμβριος 14 , 2011 by antnatal
bnn7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Εντοπίσατε καμία αλλαγή?Γιατι εγώ τίποτα ακόμα...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 μια απορία εύλογη φαντάζομαι, το πρόγραμμα στα πρόσθετα στοιχεία μας έχει ένα κελί για να συμπληρώσουμε τη συμφωνηθείσα τιμή με τον πελάτη. το έχει συμπληρώσει κανείς που έχει στείλει τακτοποίηση? και αν ναι, το ποσό που θα βάλεις σε ποιο στάδιο θα ελεγχθεί για το αν είναι ασυνήθιστα χαμηλό? γνωρίζει κανείς κάτι επί αυτού? και γενικότερα άκουσε κανείς πόση έκπτωση μπορούμε να κάνουμε ή θα λέμε στο πελάτη ένα ποσό που εικάζουμε εμείς και στη συνέχεια αν μας το απορρίψουν θα του ζητάμε και άλλα και με το δίκαιο του θα μας......
giannisp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 δεν νομιζω να το εχει συμπληρωση κανεις....παιδια με το 2000ρο τι γινετε αλλαξε???εχουμε επιλογη να διαλεξουμε το μικροτερο προστιμο???? το εχει κανει κανεις???
bnn7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δεν το βγάζει ακόμα!!!Ακόμα και μετά το πρωινό του κόλλημα!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα