terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Βρε myri εννοειται οτι αν εχεις εσωτερικες διαρρυθμισεις θα αποτυπωσεις ολο τον οροφο/διαμερισμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 (edited) Αν τις ρυθμίσω θα τις σβήσω με διαγραφή και χαρακτηρισμό μη υλοποιημένο (ας πούμε). Αλλά δεν τις δηλώνω, εφόσον δεν θα επηρρεάζουν το κείμενο της βεβαίωσης (εξαίρούνται οι περιπτώσεις συνενώσεων-ανταλλαγών δωματίων γειτονικών διαμερισμάτων, που δε μου χει τύχει ακόμα). Σε περίπτωση μεταβίβασης που γινόταν ένας κακός χαμός, στο συμβόλαιο (όχι για το φάκελο της ρύθμισης) έφτιαξα και νέα κάτοψη για να ξέρουν οι άνθρωποι τι θα πάρουν. Είναι ενήμεροι όλοι ότι παραμένουν αυθαίρετες οι αλλαγές, αλλά ωστόσο δεν επηρρεάζεται η μεταβίβαση. Edited Ιανουάριος 9 , 2012 by sagiasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ερώτηση express.... Φεμ, τελικά, πληρώνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 απάντηση express .... έλα ντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ΦΕΜ εγω θα καταθεσω για οτι ρυθμιση εχω κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Εγώ πάλι όχι...αφού θα φορολογηθώ ούτως η αλλιώς.(κόβω ΑΠΥ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (edited) Από το σχέδιο νόμου του πολυνομοσχεδίου. Σχέδιο Νόμου.doc Edited Ιανουάριος 11 , 2012 by ssouanis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidosp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά..εχθές πήγα σε ένα πελάτη να κάνω μία ρύθμιση αυθαιρέτου και μου έδειξε μία διαφίμηση (το τηλέφωνο το έχω στη διάθεση μου για όποιον το θελήσει) και γράφει ρύθμιση αυθαιρέτου με ''300'' ευρώ ακουσων άκουσων....μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε κάτι τέτοιοι επίτιδιοι να πάρουν το μάθημά τους...όπως π.χ κάποιου είδους καταγγελία στο Τ.Ε.Ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Τρελλό Ηρακλάκι μου, αυτά περί 300€ είναι π@@@@@@. Άμα διαβάσει καλά κάποιος το διαφημιστικό λέει 300€ τώρα και μετά βλέπουμε αναλόγως τις εργασίες. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχε πέσει στα δικά μου χέρια. Από την άλλη με το που θα περάσει αυτό που ανήρτησα παραπάνω, δε θα μπορεί και επισήμως να κάνει τίποτα το ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα