terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Και αυτο ειναι λυση αλλα: -Πρεπει να βαλλεις μηδενικη συμφωνηθεισα -Να βγαλλεις εντολη -Να ξαναβαλλεις τη σωστη συμφωνηθεισα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Το ίδιο λέμε ΙΑΣΟΝΑΣ Ένα κλικ παραπάνω είναι terry Edited Απρίλιος 20 , 2012 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Όχι!!!! Βάζεις κανονικότατα τη συμφωνηθείσα και εκδίδεις την εντολή. Συμπληρώνεις το έντυπο της ΕΤΕ με τα στοιχεία κ.λπ., τον κωδικό πληρωμής, και ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ στο κουτάκι με το γενικό σύνολο. Πληρώνεις, τελείωσες.... Ανέβασα κι ένα πρόχειρο υπόδειγμα αυτού που εγώ ακολουθώ... Σιγά - σιγά θα το καταλάβουν όλα τα υποκαταστήματα της ΕΤΕ. Edited Απρίλιος 20 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 ΙΑΣΟΝΑΣ είσαι τυχερός που σου το δέχεται η ΕΤΕ που πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Να κάνετε "φασαρία" να σας το δεχθούν..... Αν δεν πιάσει αυτό, ανοίξτε άλλο λογαριασμό σε άλλο υποκατάστημα.... Μάλλον τα δέχεται και η Πειραιώς (αν δεν κάνω λάθος). Edited Απρίλιος 20 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Ιάσονα στην τράπεζα δείχνεις την εντολή πληρωμής ή γράφεις μόνος σου τον κωδικό όπως στο χαρτί που μας έδειξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Μόνο στην ΕΤΕ μπορεί να πληρωθεί. Αν θέλεις την άποψή μου, σωστά δεν τα δέχονται διότι είναι εντολή πληρωμής συγκεκριμένου ποσού. Δεν είναι ένα χαρτί που δίνεις στον πελάτη να πληρώσει. Καταθέτης είναι ο πελάτης. Οπότε.... Edited Απρίλιος 20 , 2012 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Σε δύο τράπεζες μου ζήτησαν αναγκαστικά το pdf εντολής και φυσικά το σύνολο € να είναι ίδιο με το 4τυπο, στη μία μάλιστα τα συνέραψε η ταμίας μαζί!!! Έχει έρθει εγκύκλιος μου είπαν. Ιάσονα που είναι η τράπεζά σου; Με βλέπω να ξεκινάω να κατεβαίνω συχνά Ν. Προάστια (ευκαιρία τώρα που έφτιαξε και ο καιρός 8) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Ιάσονα στην τράπεζα δείχνεις την εντολή πληρωμής ή γράφεις μόνος σου τον κωδικό όπως στο χαρτί που μας έδειξες? Όχι, δεν εμφανίζω το χαρτί της εντολής. Εξάλλου ποτέ μέχρι σήμερα (δηλαδή και εκτός 3843 ή 4014) δεν έδειχνα (δεν το ζήταγαν) το χαρτί της εντολής. Τόσα χρόνια οι ..."μάγκες" της ΕΤΕ μας δέσμευαν τις αμοιβές για 20 ή για 10 κ.λπ. ημέρες. Τώρα τους κακοφαίνεται να μην παίρνουν τίποτα. Σε δύο τράπεζες μου ζήτησαν αναγκαστικά το pdf εντολής και φυσικά το σύνολο € να είναι ίδιο με το 4τυπο, στη μία μάλιστα τα συνέραψε η ταμίας μαζί!!! Έχει έρθει εγκύκλιος μου είπαν. Ιάσονα που είναι η τράπεζά σου; Με βλέπω να ξεκινάω να κατεβαίνω συχνά Ν. Προάστια (ευκαιρία τώρα που έφτιαξε και ο καιρός 8) ) Να σου δώσουν την εγκύκλιο!!! Είναι παράνομο αυτό που κάνουν!!!! Χρειάζεται καταγγελία!!!! Στείλε και στην τρόϊκα ένα ...σημείωμα. ΕΤΕ υποκατάστημα Ελληνικού (Ιασωνίδου) καλοδεχούμενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Εμένα μου την είχαν δείξει και έλεγε πως πρέπει η κατάθεση να είναι ίδια με την εντολή πληρωμής. Παλιά, προ εφαρμογής του Ν3919. Είναι εσωτερική εγκύκλιος της ΕΤΕ. Edited Απρίλιος 20 , 2012 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα