ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Επαναλαμβάνω (για την κρισιμότητα αυτής της λεπτομέρειας): Τόσα χρόνια οι ..."μάγκες" της ΕΤΕ μας δέσμευαν τις αμοιβές για 20 ή για 10 κ.λπ. ημέρες. Τώρα τους κακοφαίνεται να μην παίρνουν τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Εγώ πάντως επιμένω πως η ΕΤΕ πράττει ορθά και δεν το κάνει για λόγους εκδίκησης. Αφού κάποιος θέλει να πληρώσει μόνο το υπέρ ΤΕΕ, γιατί να μην βγάλει εντολή πληρωμής μόνο για αυτό το ποσό και να κάθεται να μαλλώνει με τον κάθε υπάλληλο της ΕΤΕ; Ο χρόνος είναι χρήμα και σαφώς ο χρόνος να κάνει την εντολή πληρωμής είναι λιγότερος από το μάλωμα στον γκισέ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Εσύ είσαι πολύ σωστός σε αυτό που αναφέρεις!!! Αυτοί οι περίεργοι ...τύποι είναι;;;; Κάποιος δεν πρέπει να τους τα χώσει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Πόσο δύσκολο είναι να μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε τις καταθέσεις των κρατήσεων (ΤΕΕ και ΕΜΠ-ΤΣΜΕΔΕ) μέσω e-banking ? Γιατί δεν το κάνουν ??? Ακόμη και τον λογαριασμό της "τελευταίας" υπηρεσίας μπορούμε πλέον να πληρώνουμε, τις κρατήσεις γιατί όχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 ΙΑΣΟΝΑΣ δεν χαλάω την ζαχαρένια μου με τέτοιους τύπους, πλέον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Στην ΕΤΕ που παω εγώ, μια χαρά δέχονται μόνο τις κρατήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Τη Δευτέρα θα πάω κι εγώ στην ΕΤΕ και θα σας πω. Θα έχω και τα 2 χαρτιά μαζί μου. Θα εμφανίσω πρώτα το κανονικό (με όλα τα νούμερα) και αν δεν δεχτεί να πληρώσω μόνο τις κρατήσεις, τότε θα εμφανίσω αυτό με τη μηδενική αμοιβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Είμαι νέος μηχανικός και έχω αναλάβει μία νομιμοποίηση αυθαιρέτου εκτός σχεδίου χωρίς οικοδομική άδεια μιας αποθήκης 50τμ χωρίς άλλες παραβιάσεις. Ποια είναι η αμοιβή μου; Τι είναι απαραίτητο από τα παρακάτω για να ολοκληρωθεί η νομιμοποίηση; Αυτοψία, συλλογή στοιχείων Επεξεργασία, διεκπεραίωση, παρακολούθηση ρύθμισης, κ.λπ. Τοπογραφικό διάγραμμα εξαρτημένο από το κρατικό σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ 87' Αποτύπωση κτιρίου Αποτύπωση φέροντος οργανισμού Έλεγχος στατικής επάρκειας Έλεγχος Η/Μ εγκαταστάσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Αν στελνει ακομα λιστα το ΤΕΕ στο τελος του χρονου το περνας τοτε και τελειωσε η υποθεση... Αυτη η λιστα τι ειναι? Το ξαναακουσα προσφατα, αλλα σε εμενα το ΤΕΕ ποτε δεν εχει στειλει τιποτα τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Ούτε κι εγώ έχω πάρει ποτέ τέτοια λίστα από το ΤΕΕ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα