Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63583730 εγώ πάντως δεν θα βιαστώ να καταθέσω κρατήσεις επι νόμιμων-ελαχίστων αμοιβών... έρχεται σφαλιάρα πρόεδρε...
Δημοσιεύτηκε

Τα λαμογια θα την βρουν τη λυση....

Θα σου πουν εισφορες πληρωνονται επι του προυπολογισμου του εργου, ή δεν ξερω και γω πως αλλιως...

Εστω οτι θα ανοιξουν, κανονικα αυτη τη φορα, το επαγγελμα

Τι γινεται με τα 6750λ των αυθαιρετων?

Τι γινεται με τα συμφωνητικα??

Τι γινεται με τις εισφορες???

Δημοσιεύτηκε

τί γίνεται?? τίποτα, απλά θα μπορούμε να υποβάλλουμε την οριστική υποβολή χωρίς να μας πετάει σφάλμα το σύστημα για τον αύξων αριθμό αμοιβών... μόνο συμφωνηθείσα.

Δημοσιεύτηκε

το θεμα ειναι καλα κανουν και παμε για οριστικη καταργηση και τερμα και οι παραπανω εισφορες υπερ τεε για να προσλμβανει στο τεε με συμβαση εργου τα κομματοσκυλα...

οσο για τις αμοιβες 400+φπα για εκτος σχεδιου μουδειξε πελατης προσφορα αλλου συναδελφου και του ειπα ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΓΩ αντιπροσφορα...

απαντηση πελατη......ΚΟΝΟΜΑΣ ΧΟΝΤΡΑ γιαυτο δεν σε νοιαζει......

δεν εκατσα να συζητησω μαζι του

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα του έλεγα να πάει σε αυτόν, να του δώσει τα 400€, να τα κλαίει και μετά να έρθει σε εμένα ξανά για να του κάνω σωστή δουλειά!

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα την αμοιβη για την συνταξη τοπογραφικου σε εγσα87.Τι εργασιες βαζουμε? Γνωριζω οτι εχω αποτυπωση και κτηματογραφηση με υψομετρα (βαζω την επιφανεια), πολυγωνομετρια (2σημεια ελαχιστο και μετα+1 /2 στρ.) και δεν ξερω τι βαζω στους τριγωνισμους.Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

Δημοσιεύτηκε

Οπως επισης και πως περναμε στο συστημα την αμοιβη τοπογραφικου για ΕΝΤΟΣ σχεδιου συνταξη τοπογραφικου...

Για ΕΚΤΟΣ την εβγαλα την ακρη μου λιγο πολυ

Δημοσιεύτηκε

Bρε Ιnzaghi αφου εβγαλες ακρη για εκτος σχεδιου , τι εργασιες εβαλες στους τριγωνισμους και ποσα σημεια?

Δημοσιεύτηκε

Ναι, με συγχωρεις... Δεν ειχα τους κωδικους μου και δε θυμομουν απ εξω τι εβαλα για να σου πω...

Λοιπον....

Μελετη-------->Συνταξη τοπογραφικου διαγραμματος εκτος σχεδιου-------->Αποτυπωση και κτηματογραφηση με υψομετρα-------->βαζεις ποσα στρεμματα και καθαρισες

Τωρα για τα υψομετρα μη με ρωτας!

Δημοσιεύτηκε

Μωρε αυτα τα ξερω .... για εγσα 87 μου εχουν πει οτι θελει και τριγωνισμους ....εκει τι κανουμε ειναι το θεμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.