myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Παιδιά, δεν είναι θέμα αμοιβής (σιγά τα αυγά) είναι θέμα ευθύνης για την αποτύπωση! Με το σκανάρισμα πχ δεν εγκυάσαι και για το σκαναρισμένο; Και πως εγκυάσαι αν δεν το αποτυπώσεις; Τι γίνεται αν μετακινηθεί ένας εσωτερικός τοίχος 10 εκ; Εγω πχ θεωρώ πως ειναι παράβαση που νομμοποιείαι με άδια μικρής κλίμακας.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Τι γίνεται αν μετακινηθεί ένας εσωτερικός τοίχος 10 εκ;Εγω πχ θεωρώ πως ειναι παράβαση που νομμοποιείαι με άδια μικρής κλίμακας. Με τα σκαλοπατια που στην ΟΑ φαινονται 19 και εγιναν 18 τι θα κανω???? (δεν εχω αλλαγη υψους) Λοιπον, ψειριζουμε την μαιμου... Ελεος πια...
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 α τα σκαλοπάτια δεν με νοιάζουν γιατι δεν φαίνεται το ύψος στο σχέδιο
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Λαθος... Θελει και τομη...!!!!
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 (edited) στο 1/100 δηλ γραμματόσημο επίσης δεν λέει που να γίνει η τομη Edited Ιανουάριος 9 , 2012 by myri
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 τελικά μόνο η τομή είναι σε 1/100;
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δλδ αν την κανω 1:50 θα την απορριψουν???
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Μαλλον όχι, αλλά η γνώμη μου είναι να μην κάνεις ΠΟΤΕ περισσότερα από αυτά που σου ζητούν! Ποτέ δεν ξέρεις τι αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Άλλο αυτό. Το θέμα είναι σε τι τουλάχιστον τα θέλουν.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 (edited) Λοιπον παιδιά όσο πιο πολύ το ψάχνουμε τόσο πιο πολύ μπερδευομαστε. Τώρα δεν ξερουμε και την κλίμακα. Με τις διαρρυθμίσεις τι κάνετε; Edited Ιανουάριος 9 , 2012 by myri
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα