gtho Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 θέλω να κάνω κάποιες αφαιρέσεις εργασιών σε έργο το οποίο βρίσκεται σε ενδιάμεση υποβολή στο σύστημα αμοιβών. Μετα το edit(εικονίδιο μολυβάκι), στην επεξεργασία εργασιών πατάω το Χ και δεν γίνεται κάτι, μόνο το + λειτουργεί για να προσθέσω εργασίες και όχι να αφαιρέσω. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 (edited) Το τι αλλαγές επιτρέπονται στην ενδιάμεση υποβολή σύμφωνα με το ΤΕΕ στο συνημμένο αρχείο.Μάλλον δεν μπορείς να τις διαγράψεις οπότε βάλε μηδενικούς προυπολογισμούς ώστε να μην βγάλει αμοιβές (αν πετύχει) Κανόνες Μεταβολών ενδιάμεσης υποβολής.doc Edited Μάιος 20 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Στην περίπτωση του υπολογισμού της αμοιβής του Ν.4014 για τα αυθαίρετα όταν εκτός από τις περιπτώσεις που αφορούν <<Εργασίες για ρυθμίσεις Ν. 4014/2011>> και <<Αρχιτεκτονικά(αποτύπωση)>> υπάρχει και <<Σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος εκτός σχεδίου>> είμαστε καλυμμένοι με τις επιλογές που δίνει το σύστημα : 1) Αποτύπωση και κτηματογράφηση με υψόμετρα & 2) Πολυγωνομετρία ή θα πρέπει να κάνουμε και προσαύξηση λόγω π.χ. της εξάρτησης των σημείων σε ΕΓΣΑ '87; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 συν Τοπογραφικά-τριγωνισμοί -> εξάρτηση πολυγωνομετρικού δικτύου (δύο σημεία min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Πως εισαγάγουμε τις συγκεκριμένες προσαυξήσεις στο σύστημα των αμοιβών για τα αυθαίρετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Ευχαριστώ!Δεν είχα παρατηρήσει τους τριγωνισμούς στην λίστα.....Για αμοιβή τοπ. διαγράμματος γηπέδου 4.200τμ εκτός σχεδίου βγαίνει αμοιβή 705€ - είναι μήπως πολλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Μην σε απασχολεί τόσο η νόμιμη αμοιβή, αλλά το τελικό ποσό των "εισφορών - κρατήσεων" επί αυτής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (edited) Καταλαβαίνω τι θες να πεις.... Edited Μάιος 23 , 2012 by Skrats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Αν δεν ήταν εξαρτημένο θα ήταν 180€ λιγότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
af.civileng Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ρε παιδιά... Να πάρω τηλέφωνο στο ΤΕΕ να ρωτήσω ποιες εργασίες είναι αυτές που περνάμε στο σύστημα αμοιβών ή θα μου πουν όλες; Εγώ για να είμαι καλυμμένος ποιες εργασίες πρέπει να περνάω στο σύστημα; Τώρα για τις αποδείξεις που κόβω σε άλλους μηχανικούς (τοπογράφους κτλ) περνάω "υπηρεσίες μηχανικού" για μία αποτύπωση που χρειάστηκε ή ακόμα και για προμήθεια και δεν τα περνάω στο σύστημα του ΤΕΕ; Οπότε δεν έχω εισφορές κτλ. Τέλος, κάτι ψιλο-offtopic: Πρέπει να έχω δύο σφραγίδες, σωστά; Μία για την εφορία που σφραγίζω τις ΑΠΥ όπου δεν φαίνονται αριθμοί ΤΕΕ κτλ και μία μεγαλύτερη με ΤΕΕ (και ΕΕΤΕΜ ????) για τα σχέδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα