gtho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 μία παράβαση 13 σίγουρα όσον αφορά στο έπιπλέον τμήμα του εξώστη. Τώρα... η παράβαση (παραβίαση πρασιάς) της παράβασης 13 τί είδους παράβαση αποτελεί ούτε η ίδια φόρμα είσαγωγής στοιχείων δεν το έχει προβλέψει!!
renaL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις
restincrete Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Εχω αδεια του 1989 ..δε φαινονται πουθενα πλακοστρωσεις κλπ..Ειμαι αυθαιρετη ως προς τα σημερινα δεδομενα αλλα οχι ως προς την αδεια μου η οποια ειναι η μονη βασιμη και νομιμη πηγη για να κρινομε τι ειναι αυθαιρετο και τι οχι στο κτισμα αυτο ..ΔΗΛΑΔΗ αν σημερα ειναι νομιμα τα πρασινα κεραμιδια και μετα απο πεντε χρονια τα καταργησουν αυτοι που τα βαζουν τωρα θα ειναι παρανομοι??
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (edited) μία παράβαση 13 σίγουρα όσον αφορά στο έπιπλέον τμήμα του εξώστη. Τώρα... η παράβαση (παραβίαση πρασιάς) της παράβασης 13 τί είδους παράβαση αποτελεί ούτε η ίδια φόρμα είσαγωγής στοιχείων δεν το έχει προβλέψει!! Συνάδελφε καλημέρα, να ρωτήσω κάτι. Αν η παράβαση του συναδέλφου ήταν κατά μήκος του εξώστη ΟΧΙ στο πλάτος του θα μπορούσαμε να δώσουμε την βεβαίωση?(αφού η βεβαίωση που δίνουμε αφορά κάλυψη, δόμηση και ύψος, το επιπλέον τμήμα=μήκος του εξώστη σε τι θα επηρέαζε την δόμηση, την κάλυψη και το ύψος) Θα ήθελα την γνώμη σου αναφορικά πάντα με την βεβαίωση που δίνουμε. Σ' ευχαριστώ. Edited Δεκέμβριος 1 , 2011 by georgegaleos
gtho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 H αλήθεια είναι αυτή, οτί το υπόδειγμα βεβαίωσης έχει παραλείψει (συνειδητά ή καταλάθως) την ενσωμάτωση των λοιπών παραβάσεων. Θα σου δώσω καθαρά υποκειμενική απάντηση γιατί δεν γίνεται και αλλιώς.Επειδή τείνω να πιστεύω ότι η παράλειψη έγινε κατα λάθος, και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλεψη για αντίστοιχα πρόστιμα λοιπών παραβάσεων από το νόμο, στη θέση σου θα πήγαινα σύμφωνα με το ρητό '' φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά''. Θα λάμβανα υπόψην δηλαδή την υπέρβαση στη διάσταση του εξώστη, και θα έδινα τη βεβαίωση αφού είχε τακτοποιηθεί η εν λόγω παράβαση.
killertomato Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 καλημέρα.. εξωτερικές κατασκευές-προσθήκες σε καφετέριες τύπου πέργκολας με τζάμια που μαζεύουν και οροφή από πανί ή σταθερό υλικό (πχ. κεραμοσκεπές) υπολογίζονται με αναλυτικό σαν ανοιχτά κιόσκια ή με φύλλο καταγραφής σαν Υ.Δ - Υ.Κ??
jimaros288 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Από ΤΕΕ απάντηση σύμφωνα με ερμηνεία της Γ 9!Δημιουργία εξώστη σε πλάγια απόσταση Δ!Και αναλυτικός, και τετραγωνικά εξώστη χ Τ.Ζ. χ 0,15 χ συντελεστή λόγω Δ χ τα υπόλοιπα! ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟ 2 πρόστιμα για την ίδια αυθαιρεσία!!!!Πώς σας φαίνεται?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Ααασ'τον τρελλό στην τρέεεελα του... Ότι του κάπνισε σου απάντησε συνάδελφε. Μήπως έβαλε πουθενά την υπογραφή του;
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Επισης, πριν την οριστικη υποβολη, θα πληρωσεις κρατησεις ΤΣΜΕΔΕ&ΕΜΠ, θα κανεις καταθεση της νομιμης 1569€+Φ.Π.Α. στην τραπεζα για να παρακρατηθει το ποσοστο του ΤΕΕ και θα κανεις και μια εξτρα καταθεση 50€ στον τραπεζικο λογαριασμο μου... Καινουριες κρατησεις ειναι αυτες, σημερα οριστηκαν... Αντε με τον καθε βλακα... 1
jimaros288 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Όχι αλλά κουφάθηκα λίγο!Και μου λέει μη σε παραξενεύει έτσι λέει η Γ 9!Εκτός από την 13 είναι μου λεει και οι άλλοι συντελεστές που μπαίνουν αλλά μόνο σε τετραγωνικά , οπότε πρέπει να βάλεις και αυτά! Τι να πω!!!!!!!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα