*panagiotis* Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Γιατί η τουαλέτα είναι βοηθητικός χώρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Εγώ σε ανάλογη περίπτωση ως ΒΧ την έβαλα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Γιατί η τουαλέτα είναι βοηθητικός χώρος; Όταν είναι εξωτερικά της κατοικίας. Μέσα στην κατοικία πάει Κ.Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*panagiotis* Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Α, ωραία. Εξωτερικά της κατοικίας λογίζεται ακόμη και όταν εφάπτεται σε αυτήν αλλά η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο αν βγεις από την κατοικία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Με τον ορισμό του κτιριοδομικού κανονισμού, άρθρο2 παράγραφος 2, οι χώροι υγιεινής αναφέρονται ως χώροι βοηθητικής χρήσης. Για τους χώρους κύριας χρήσης τίθεται ένας περιορισμός για χρησιμοποίησή τους τουλάχιστον 2 ώρες το 24-ωρο (αρκετά σχετικό αυτό) , έστω και από ένα άτομο. Νομίζω ότι για την εξωτερική τουαλέτα εντός αγροτεμαχίου που αναφέρθηκε θα μπορούσε να υπολογιστεί ως ΥΔ ΒΧ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Με τον ορισμό του κτιριοδομικού κανονισμού, άρθρο2 παράγραφος 2.......... Είναι όντως στο άρθρο 2 αλλά στην παράγραφο 3 (και όχι στη 2). Καλοπροαίρετη η διόρθωση έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Σωστά Ηλία ευχαριστώ για την επισήμανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Να ρωτήσω και κάτι εγώ. Εξώστης διαφορετικής διάστασης από αυτή της Ο.Α. και με διαφορετικής μορφής σκάλα που οδηγεί από τον εξώστη στο έδαφος μπορεί να μπει στην ίδια παράβαση ή θα πρέπει να πάει μία παράβαση ο εξώστης και μία η σκάλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δεν έχω εικόνα το θέματος αλλά προσωπικά θα εξέταζα, αν η νέα διάσταση του εξώστη προσαυξάνει τη συνολική επιφάνεια εξωστών πέρα από το 20% που που δεν προσμετρά στο Σ.Δ. Αν δεν το προσαυξάνει θα έβαζα μια παράβαση με αναλυτικό. Το ίδο και για τη σκάλααν η νεα της μορφή δεν προσαυξάνει την επιφάνεια σε σχέση με την επιφάνεια της οικοδομικής άδειας και η παράβαση ειναι μόνο κτιριολογικής φύσης. Κατα τη γνώμη μου 2*500 βασιζόμενος στα παραδείγματα της εγκυκλιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ποσοστά. Η αύξηση των διαστάσεων είναι μικρή αλλά δυστυχώς άνω του επιτρεπομένου 2%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα