corinakon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Frosw η στέγη πάει με αναλυτικό, αλλά αφού δεν προβλεπόταν στην άδεια(έχεις υπέρβαση ύψους της άδειας) κανονικά βάζεις και υπέρβαση ύψους. Το πώς είναι ένα μυστήριο, αφού θα πρέπει να κάνεις αναλυτικό.
corinakon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 architect_duth σε διαφορετικά σημεία της αυλής είναι το κιόσκι και το μπαρ, γι αυτό και έχω την απορία.
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Σε οικόπεδο με αυθαίρετα, άνευ οικοδομικής αδείας όπου υπάρχει και περίφραξη αυτού, τη βάζουμε ως λοιπή παράβαση ή κάνουμε τα στραβά μάτια?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 (edited) Σχετική ερωτοαπάντηση η ΣΤ7. Η περίφραξη θα συμμετέχει στον υπολογισμό προστίμου (με αναλυτικό) μόνο αν αντίκεται σε διατάξεις. Πχ. περιτοίχιση με συμπαγές τμήμα πάνω από 1 μ.(το επιπλέον ύψος αντίκειται και θα πρέπει να υπολογιστεί) ή συνολικού ύψους πάνω από 2.5 μ. Περίπτωση Περίφραξης εκτός Ρ.Γ. όπου εκεί δεν μπορεί να τακτοποιηθεί. κ.ο.κ. Edited Φεβρουάριος 17 , 2012 by Pavlos33
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 σύμφωνα με το Pavlo τις πηγαίνω και εγώ ilia
jalexiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 ...η ερωτ/ση ΣΤ.7 με έχει βάλει σε σκέψεις... έχω περίπτωση εκτός σχεδίου, χωρίς άδεια με αρκετές παραβάσεις αναλυτικού προϋπολογισμού (πέρα απ το 2όροφο που θα πάει με συντ/στες) εξώστες, βεράντες, εξωτερικό κλιμακοστάσιο, ημιυπαίθριοι χώροι, πέργκολες, περίφραξη... για μένα είναι όλες παραβάσεις 500αρικου, καθόσον δεν υπάρχει άδεια... η ερωτ/ση όμως δεν επικεντρώνεται στην απουσία άδειας, αλλα στη δυνατότητα να βγει για μια σύννομη κατασκευή. Κρίνοντας βάσει αυτού, όλες οι παραπάνω κατασκευές δεν είναι προς τακτοποίηση, εφόσον βεβαίως δεν παραβιάζουν πρασσιές, Δ, οικοδομησιμότητα...σα να αυτοκαταργείται ο νόμος των τακτοποιήσεων μου ακουγεται.... τι λέτε?
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δηλαδή Παύλο και ΚΑΝΑ εάν το συμπαγές τμήμα είναι 90 cm όπως στην περίπτωσή μου και από εκεί και πάνω κιγκλίδωμα δεν μπαίνει ως παράβαση?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 (edited) μα αν είχε οικ άδεια Ηλία δεν θα δικαιούταν και την περίφραξη-έτσι δεν είναι; Εφ' όσον επομένως πληρώνει για το ότι δέν είχε οικ άδεια άρα δικαιούται συνάμα και την περίφραξη και το βόθρο του (αυτό είναι το σκεπτικό μου) υ.γ Αν όμως πρόκειται για αδόμητο και τη σχετική βεβαίωση μεταβίβασης τα παραπάνω δεν ισχύουν-κάνω λάθος; Edited Φεβρουάριος 18 , 2012 by ΚΑΝΑ
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Μα και Οικ. άδεια να είχε δεν θα έπρεπε η περίφραξη να παρουσιάζεται στα σχέδια?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 αυτό δεν αναφέρεται με σαφήνεια κάπου -είναι νομίζω ερμηνεία διαφόρων πολεοδομιών -αλλά ίσως και να είναι το σωστό εδώ ποτέ δεν βάζουμε περιτοίχιση ή περίφραξη από το 1975 (μόνο σε αποκλειστική άδεια περίφραξης) Αλλά πέραν αυτού ο παραπάνω συλλογισμός μου δεν καταρρίπτεται
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα