ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Εγώ το έχω γράψει ...."άπειρες" φορές, αλλά ....."στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Για τις αιτησεις ολοκληρωμενης υπαγωγης με 4014 βαζουμε αναλυτικο με τιμές Εγ.8/90 ή με το παράρτημα Β 4178? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 (edited) για ολοκληρωμένη υπαγωγή 4014 μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κατώτερες τιμές την εγκύκλιο 8/90 του ΥΠΕΧΩΔΕ (με όριο το 5.000) αν ήταν σε εκκρεμότητα η δήλωση έπρεπε να πάει αναγκαστικά με παράρτημα β 4178 (με όριο τα 15.000). Edited Αύγουστος 19 , 2013 by soundholics Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Ευχαριστω!Αυτο πιστευα και εγω αλλα ηθελα να το σιγουρεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Δηλαδή για δήλωση που έχει πληρωθεί το πρόστιμο και είναι σε ενδιάμεση υπαγωγή χρησιμοποιούμε τον καινούργιο νομο για αναλυτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 άρθρο 30 παρ. 3 3. Εκκρεμείς υποθέσεις διεκπεραιώνονται σύμφωναμε τις διατάξεις του παρόντος. 9. Με υπουργική απόφαση του Υπουργού Περιβάλλο−ντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καθορίζεταικάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τη διεκπεραίωση τωνυπαγωγών που έχουν πραγματοποιηθεί με προγενέστε−ρες του παρόντος διατάξεις και καθορίζονται επίσης, οιπεριπτώσεις και η διαδικασία διορθώσεων ή επιστροφήςπροστίμων όπου απαιτείται. Διάλεξε ότι θέλεις... Μέχρι τότε: ή έλα να μου κάνεις συντήρηση το a/c ή άλλαξε την ειδικότητα σου στο προφίλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Όλα αυτά θα τα μάθουμε με υπουργικές αποφάσεις όταν ο Καλαφάτης ολοκληρώσει τα ...μπάνια του! Μέχρι τότε υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 (edited) Μάλιστα, υπολόγιζα να σταματήσω τους ιδιοκτήτες από πληρωμές δόσεων στο 70% του προστίμου του 4014, αλλά μάλλον θα τους σταματήσω καλού κακού στο (70% - 500 ευρώ). Θυμήστε μου επίσης, στο 4178 δε έχουμε τον όρο "ομοειδής παραβάσεις", ναι? Με άλλα λόγια δηλαδή, δύο μη ομοειδής παραβάσεις του 4014 γίνονται ένα 500ρικο στον 4178 εάν είναι κάτω των 15.000 ευρώ. Χμ! Edited Αύγουστος 19 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 όντως yian αυτό παρατήρησα και εγώ: 4014 Αρθρο 24 παρ 6 : "δ. Για παραβάσεις, οι οποίες δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες 1 έως και 12 του πίνακα του Παραρτήματος του παρόντος και δεν αντιστοιχίζονται σε επιφάνεια χώρου (τμ), καταβάλλεται παράβολο 500 ευρώ και το ειδικό πρόστιμο υπολογίζεται ανά είδος παράβασης με αναλυτικό προϋπολογισμό. 4178 Άρθρο 18 5.α. Για τις παραβάσεις, οι οποίες δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες 1 έως και 12 του πίνακα του ΠαραρτήματοςΑ΄ του παρόντος και δεν αντιστοιχίζονται σε επιφάνεια χώρου (τ.μ.), καθώς και για εγκαταστάσεις όπως ορίζο− νται στην παρ. 19 του άρθρου 2 του ν. 4067/2012 (Α΄ 79) που δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις της κατηγορίας 3του άρθρου 9 του παρόντος καταβάλλεται παράβολο πεντακοσίων (500) ευρώ και το ειδικό πρόστιμο υπολογίζεται με προϋπολογισμό κατά το Παράρτημα Β΄. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Περιμένετε να δείτε πως θα είναι το σύστημα και αν θα έχει κουτάκι με τον αριθμό παραβάσεων όπως στον 4014 ή θα έχει πεδίο προυπολογισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα