lkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! !!
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Λοιπές παραβάσεις = κατηγορία 3 = αναλυτικός προϋπολογισμός, πάντα;;;
jja Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Η κατηγορία 3 είναι κατηγορία 3. Ο αναλυτικός είναι αναλυτικός. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Τον αναλυτικο τον βαζω σαν παραβαση 500αρικο?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Αν είναι έως 15.000 ευρώ ναι 1 λοιπή παράβαση.
patty Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Καλησπέρα, όταν έχω λοιπή παράβαση σημειώνω απλά την κατηγορία ή θέλει και τετραγωνικά ή κάτι άλλο? στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι βεράντα ισογείου.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Μπορεις κατα την γνώμη μου,αν θέλεις, να γραψεις την επιφάνεια της βεράντας σαν περιγραφή, δεν απαιτείται κάπου.Αυτή η επιφάνεια άλλωστε θα φαίνεται στον αναλυτικό προϋπολογισμό που θα γίνει.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Στην περιγραφή βάζεις "αυθαίρετη βεράντα ισογείου". Τη δείχνεις μόνο στα σχέδια που θα υποβάλλεις.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Καλησπέρα, όταν έχω λοιπή παράβαση σημειώνω απλά την κατηγορία ή θέλει και τετραγωνικά ή κάτι άλλο? στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι βεράντα ισογείου. Στα πολύ σωστά που ανέφεραν οι συνάδελφοι συμπληρώνω ότι αν θα βάλεις επιφάνεια στο κελί της Υ.Δ θα σου υπολογίσει πρόστιμο με βάση επιφάνεια. Στα κελιά επιφάνειας δεν θα συμπληρώσεις τίποτα (πχ στη περίπτωση που έχεις αυθαίρετο Η.Χ). Μόνο στο πεδίο της περιγραφής προαιρετικά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα