Manolis gon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 εξώστες, προστεγάσματα πάνε με αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loonie7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος με καποιο παραδειγμα ?δωματιο που προεκυψε μετα απο ξεμπαζωμα παει με αναλυτικο?(με ο.α εντος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
disam Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 βοήθεια!δεν μπορω να κατεβάσω το λογισμικό του αναλυτικου προπολογισμου...τι πρέπει να κανω? Κατέβασε το αρχείο απο το σύνδεσμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Εμένα χθες μου είπαν ότι δεν είναι υποχρεωτική η νομιμοποίηση. Αν δε θες να το νομιμοποιήσεις για πάντα, το τακτοποιείς για 30 χρόνια. Και παλι... βγηκε εγκυκλιος αλλα δεν αποσαφηνιζεται.... Αν υπαρχει δικαιωμα εκδοσης ΟΑ, πληρωνοντας το παραβολο και εκδιδοντας ΟΑ μεσα σε 3 χρονια, δεν οφειλεται αλλο προστιμο.... Δηλαδη παρα το δικαιωμα σου αυτο, μπορεις να μην εκδωσεις ΟΑ και να πληρωσεις τα προστιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Το έχει ανεβάσει η myri εδώ Καλησπέρα. Έχω προσπαθήσει κα κατεβάσω το συγκεκριμένο αρχείο και βγάζει σφάλμα. μήπως μπορεί να διορθωθεί? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Αφου το ξανανεβασα στον rapidshare κι εγω εκ νεου.... Ψαξτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
desy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Αφου το ξανανεβασα στον rapidshare κι εγω εκ νεου....Ψαξτο Ευχαριστώ πολύ ..θα ψάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 ο αναλυτικος που εχει ανεβασει η Myri ειναι ο ιδιος με τον αναλυτικο της πολεοδομιας για τις αδειες ? γιατι δεν μπορω να το καταβασω για να συγκρινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Καλησπέρα. Έχω προσπαθήσει κα κατεβάσω το συγκεκριμένο αρχείο και βγάζει σφάλμα. μήπως μπορεί να διορθωθεί? Ευχαριστώ. Εδώ είναι: http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=359595#post359595 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Εδώ είναι:http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=359595#post359595 Eυχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα