pa_nik_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Συγνωμη, ισως εγω να μην εγινα κατανοητος..........Οταν ειπα αναλυτικο, εννοουσα τον αναλυτικο υπολογισμο του προστιμου με τους συντελεστες και τα τετραγωνακια... Α οκ γιατι για μια στιγμη τρελαθηκα.....εδω ομως επανέρχετε το αρχικό μου ερώτημα....αφου ειναι λοιπον δυο καταγραφές που σημαινει δυο παραβασεις...και ειναι και οι δυο κατω των 20τμ παμε στο κατ'αποκοπη προστιμο; εγω αυτο καταλαβαινω...δηλαδη 4000ευρω αντι για λιγοτερο απο 300 ευρω που βγαινει αν μπουνε με τουσ συντελεστες.....ελπιζω να γινομε κατανοητος.... Θυμήθυκα αυτο: 3. Όταν υπάρχει μια και μοναδικη μη νομιμη κατασκευη σε μια ιδοκτησια....κτλ κτλ..... μήπως αυτη η διευκρίνηση σωζει την κατασταση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ακριβως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Σωστα. Ομως αν ο εξωστης εχει και κολωνες τοτε παει ως κυριος χωρος ή βοηθητικός; Λοιπόν??? Όπως επίσης ο η/υ χώρος ή η στεγασμένη βεράντα στο ισόγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ντόρα Τρούσσα Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ευχαριστούμε!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.chymi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Χαίρομαι που σήμερα κυριακή δεν ασχολείται κανένας με τα αυθαίρετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Νομιζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Νομιζεις... +1... Πήρα και ένα συνάδελφο τηλέφωνο για να του πώ για την εγκύκλιο και μου είπε... τώρα τρώω παϊδάκια ρε συ, τί μου λες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Λίγη βοήθεια ρε παιδιά!Που στο καλό έχει επιλογή στο πρόγραμμα του ΤΕΕ για να βάλω την αυθαιρεσία με αναλυτικό?? Έχω μια πέργκολα 11 τμ κλεισμένη η οποία δεν φαίνεται καν στην ΟΑ και επειδή έχει και υπόλοιπο κάλυψης το οικόπεδο είμαι και <20%.Θέλω να πάω με αναλυτικό,δηλαδή μια παράβαση αλλά όταν βάζω τα στοιχεία (τμ,τιμή ζώνης κτλ..) μου βγάζει κανονικά πρόστιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Δεν βάζεις στα φύλλα τον αναλυτικό... το βάζεις στις λοιπές παραβάσεις... απλώς τον αριθμό των παραβάσεων... Τον αναλυτικό τον υπολογίζεις π.χ. από το πρόγραμμα των αμοιβών σου και τον εκτυπώνεις και τον κρατάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 οι ηλιακοι στην αποληξη του δωματος με αναλυτικο...αλλα πως? μονο τα παραπανω μετρα σωληνα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα