Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Το ή Μισθωτό Υπάλληλο δεν ίσχυε παλιότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Παντα υπηρχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Να υπογράφει μισθωτός υπάλληλος και η αμοιβή να μπαίνει στον κωδικό της εταιρείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Ακριβως. Η πολεοδομια απλα ζηταει επιστολη της εταιρειας που να δηλωνει οτι ο ταδε μηχανικος ειναι μισθωτος και αμοιβεται με σταθερο μισθο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΠΑΛΑΚΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 εγω σημερα που ρωτησα πολεοδομια Παλληνης, δεν δεχονταν (μεχρι τωρα) υπαλληλο να υπογραφει. Θα ρωτησω και 2-3 πολεοδομιες που θα παω τις επομενες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Εγώ αυτό το ήξερα πως εφαρμόζονταν μόνο αν ήταν στέλεχος όχι υπάλληλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 και εγώ ξέρω πως ανέθεν ίσχυε και για μισθωτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Ποιο διάταγμα myri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Για μισθωτο δεν ισχυε... Αναφερθηκε και σε συναντηση στο Τοπικο ΤΕΕ σημερα... Και γτ βγηκε τωρα αυτη η ανακοινωση??? Τυχαιο?? Δεν νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2011 Μήπως δεν ίσχυε για μισθωτό αλλά για υπάλληλο με "μπλοκάκι" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα