konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλησπέρα ! Σήμερα πού άνοιξε το σύστημα μπήκα για να δώσω βεβαιώσει μηχανικού για αδόμητο οικόπεδο κ πριν κάνω οριστική υποβολή, μπήκα στις αμοιβές για να πάρω Α/Α αμοιβής αλλά δύστυχος δεν μπόρεσα γιατί σαν ακάλυπτο χώρο έβαλα μ2 του οικοπέδου κ μ2 κτίσματος δεν έχω αφού είναι αδόμητο κ δεν δέχεται το σύστημα τι κάνω τώρα???? Τι Α/Α να βάλω ?? Ο συμβολαιογράφος μου είπε ότι είναι επείγον !! Τι κάνω??? Ευχαριστώ!!!! Δε χρειάζεσαι Α\Α έργου για αδόμητα. Μόνο συμφωνηθείσα αμοιβή βάζεις.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 μέχρι στιγμής δεν περνούν οι βεβαιώσεις από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ. Συνεπώς Α/Α δεν χρειάζεται. Συμφωνώ με Κωνσταντίνο.
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Άκουσα κάτι ότι θα βγει νόμιμη αμοιβή για τις βεβαιώσεις κ με βάσει αυτήν την τιμή θα πληρώσουμε τσμεδε κ τεε ακούσατε τίποτα????
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Οι βεβαιώσεις δεν χρειάζονται Α/Α για να εκδοθούν. Μόνο συμφωνηθείσα τιμή.
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Για το θέμα που συζητήθηκε στα ποστ 13 και 14 για την ανακοίνωση του Υπέκα =1303&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1303&language=el-GR . Τη μεταβίβαση την κάνει ο συμβολαιογράφος οπότε εμάς αν μας ζητήσουν βεβαίωση δίνουμε απλά βεβαίωση. Τοπογραφικό-δήλωση 651 εφόσον ζητηθεί.
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 (edited) Συνάδελφοι μία ερώτηση: Σε δήλωση αυθαιρέτου πριν καταστεί σε ''οριστική υπαγωγή'' αν δεν βάλω α/α έργου ή/και συμφωνηθείσα αμοιβή, θα γίνει δεκτή από το σύστημα? Edited Μάρτιος 2 , 2012 by αστέριος
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Κατ' αρχάς είσαι σε λάθος τόπικ. Γιατί δεν δοκιμάζεις? Για συμφωνηθείσα αμοιβή υποχρεωτικό το πεδίο, ακόμα και μηδέν να βάλεις, νομίζω το δέχεται σαν τιμή. Για Α/Α δεν ξέρω, λογικά δεν θα προχωράει αν δε συμπληρωθεί.
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Συνάδελφοι μία ερώτηση: Σε δήλωση αυθαιρέτου πριν καταστεί σε ''οριστική υπαγωγή'' αν δεν βάλω α/α έργου ή/και συμφωνηθείσα αμοιβή, θα γίνει δεκτή από το σύστημα? Εγώ που το έκανα μόνο με συμφωνηθείσα δέχτηκε το σύστημα κανονικά.!
Recommended Posts