papathvas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2019 άπειρες φορές μου έχει τύχει. όταν ξέρω όλους τους ιδιοκτήτες, τους βάζω κανονικά με τα ποσοστά τους. όταν ξέρω μόνο τον πωλητή-πελάτη μου βάζω κανονικά όλα τα στοιχεία του με το ποσοστό του και συμπληρώνω δεύτερο ιδιοκτήτη με τίτλο "λοιποί ιδιοκτήτες" με το ποσοστό που απομένει μέχρι την συμπλήρωση του 100%
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2019 11 ώρες πριν, dimitris GM said: ο παυλος συντασσεται μαζι μου ο ppanag εβαλε εντιτ αλλα δεν το διευκρινισε. Το θεωρω σαν οχι....έως διευκρινησεως. ο ιασονας ειναι κατα, αλλά περισσοτερο κλεινει προς το υπερ... αρα οχι υπο όρους, αρα κατα υπο επφυλαξη, αρα...το θεωρω υπερ [άμα σφυριχτει μπενάλτυ, θα μπει και το 5ο...] εδιτ δλδ αν στο χωραφι αυτο, ειχε ενας το 30% ενας το 30% ενας το 20% και ενας το υπολοιπο 20% και πουλουσε ο 20% σε εναν άλλον μη συνιδιοκτητη. Θα εδινες βεβαιωση αδομητου για το 100% του 20% σε ολοκληρο το γηπεδο. Τους αλλους ουτε θα τους ρωτουσες... [δεν εχεις καμμια τακτοποίηση] Αρα.... Έβαλες γκολ.... δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Την καλημέρα μου.....
Recommended Posts