harristheo Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 06:54 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 06:54 μμ Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για τοποθέτηση υλικού στον τοίχο μεταξύ χαμηλών και υψηλών ντουλαπιών στα έπιπλα κουζίνας. εκτός από το "κλασικό" πλακάκι έχω δει καθρέπτη και που άρεσε. υπάρχουν άλλα υλικά. όπως π.χ. σκέτη βαφή? τσιμεντοκονίαμα? πλαστικό αυτοκόλλητο? ρητίνη που θα μπορούσε να τοποθετηθεί πάνω από μπογιά? σας ευχαριστώ για τής απαντήσεις σας χάρης
akius Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 07:24 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 07:24 μμ υπαρχουν.... γυαλι με χρωματα η οχι οτι θελεις... μαρμαρο....ψιφιδα η ολοκληρο τεμαχιο. τσιμεντοκονια ...αυτο γινεται συνηθως οταν κανεις και τσιμεντοκονια πατητη για παγκο αντιστοιχος παγκος οπως εχεις και στον τοιχο.... τεχνοτροπιες διαφορες και για ολα τα γουστα βαψιματος...απλα καλη επιστρωση απο πανω αδιαβροχοποιησης μεχρι και ταπετσαρια 1
mikepaltri Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 08:12 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2011 at 08:12 μμ μαρμαρο....ψιφιδα η ολοκληρο τεμαχιο. όπως επίσης έχω δει και βοτσαλάκι σε πλέγμα, το οποίο συνδιάζεται καταπληκτικά αν έχει μπει και στο δάπεδο!!!
proteas Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 05:18 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 05:18 πμ Η τελευταία μόδα είναι οι πατητές τσιμεντοκονίες που έχουν όλες σχεδόν οι εταιρείες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σχεδίων και τεχνοτροποιών ... χρησιμοποιούνται ακόμη και στα μπάνια αντί πλακάκι ... όπως αναφέρθηκε θέλει καλή αδιαβροχοποίηση ... για την κουζίνα πάντως θα προτιμούσα το κλασικό πλακάκι για λόγους υγειινής περισσότερο (λόγω λαδιών ... και για όσους και για όσο καιρό ακόμη καταφέρνουν να μαγειρεύουν )
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 07:16 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 07:16 πμ Αν δεν είναι πλακάκι, προτείνω να είναι επίτοιχος πάγκος. Καθαρά προσωπικό γούστο. Καφρέφτη με τίποτα, αν υπάρχει νοικοκυρά στο σπίτι*! Θα είναι μονίμως βρώμικος και σπάει πανεύκολα σε σχέση με όλα τα άλλα υλικά. * Νοικοκυρά εννοώ άτομο που να μαγειρεύει, όχι να ζεσταίνει έτοιμα γεύματα στα μικροκύματα και να ανοίγει κονσέρβες. 1
akius Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 07:25 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2011 at 07:25 πμ * Νοικοκυρά εννοώ άτομο που να μαγειρεύει, όχι να ζεσταίνει έτοιμα γεύματα στα μικροκύματα και να ανοίγει κονσέρβες. θελεις να κλεισεις σπιτια εσυ !!!
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε October 3, 2011 at 05:57 πμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2011 at 05:57 πμ Ε,μα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές! Φαντάζεσαι σε κουζίνα με καθρέφτη να μαγειρεύεται σήμερα κοκκινιστό, το απόγευμα κέηκ, και το βράδυ μουσακάς για αύριο(τηγάνισμα πατάτες και μελιτζάνες); Ποιός θα τα καθαρίζει όλα αυτά;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα