billbarlas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Καλημερα και καλο μηνα σε ολους. Λεγομαι βασιλης,ειμαι 27 ετων και εχω πανω απο 5χρονια προυπηρεσια σε διαφορων ειδων σιδεροκατασκευες. Παραθετω λοιπον την εξης ερωτηση: Σκεφτομαι το ενδεχομενο μεταναστευσης,πρεπει ομως με καποιο τροπο να πιστοποιησω τις γνωσεις μου. Εχω καποια ενσημα σε οικοδομικες εργασιες και πριν απο 4χρονια ειχα κ ενα μαγαζι με διακοσμητικα ειδη(μεταλλικα οπου τα κατασκευαζα εγω)και διατηρουσα τεβε. Υπαρχει καποιος φορεας που μπορω να δωσω εξετασεις ως σιδερας-ηλεκτροσυγκολητης και να παρω πιστοποιηση??? ευχαριστω εκ των προταιρων οσους απαντησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas1279 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Μπορείς ως ηλεκτροσυγκολλητής να πιστοποιηθείς μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ: http://www.i-consulting.gr/pistopoihsh_sygkollhtwn_-_diadikasiwn_sygkollhshs.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
billbarlas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 ευχαριστω παρα πολυ για το link να ρωτησω ομως κατι ακομα που τις δινω αυτες τις εξετασεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα