Guido Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Τοπογραφικό και νέες κατοψεις θα χρειάζονται μόνο στα χωρίς ΟΑ και εκτός σχεδίου; Η μήπως σε όλες τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει τοπογραφικό με ΕΓΣΑ87 (σχεδον παντα) και σε κάθε περίπτωση αυθαιρεσίας (έστω και κλεισμένο μπαλκόνι) . Αν χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να το ξέρουμε για να ζητάμε αντίστοιχη αμοιβή (πάνω από 1000€ κατ΄ εμέ)
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Παιδιά αυτά τα "νόμιμα" των κρατήσεων τουλάχιστον θα τα μάθουμε κάπως;Γιατί εμένα συνάδερφος μου είπε: για 50τμ χωρις Ο.Α. εκτός σχεδίου τοπογραφικό και όλη η διαδικασία 500 ευρώ. Το βρίσκω εξευτελιστικό... Βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας και μετα γκρινιαζουμε...
nerak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Από τη παράγραφο 2 του άρθρου 24 προκύπτει ότι χρειάζεται τοπ. διάγραμμα εξαρτημένο από κρατικό σύστημα συντεταγμένων για όλες τις ιδιοκτησίες σε εκτός σχεδίου περιοχές και σε οικισμούς χωρίς σχέδιο. Επίσης χρειάζεται στις περιπτώσεις που δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια ή όταν αυτή δεν βρίσκεται.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Ξεφύγαμε από το θέμα. Θα γίνει εκκαθάριση.Οι ερωτήσεις απορίες στα άλλα θεματα.
EforEngineer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Μάλιστα, για να μπαίνουμε στο θέμα λοιπόν πάλι. Θέλω να υποβάλω και δεν μπορώ, αν υπολογίσω μια μετατροπή ενός χώρου απο βοηθητική χρήση πάλι σε βοηθητική, 5 περίπου μέτρα, 5,5 , υπολογίζω με το χέρι το πρόστιμο περίπου 1500€ με το σύστημα του ΜποντελοΤΕΕ,ΥΠΕΚΑ 3000. Τι κάνω?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τι κάνω? Λάθος. Επειδή η διαφορά βγαίνει 2πλάσια, κοίτα μήπως δηλώνεις ΟΧΙ στο ερώτημα περί άδειας.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Έριξα κι εγώ το πρώτο 500αράκι σε "νομιμοποιήσιμο" αυθαίρετο...
amos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Kαλησπέρα εχω κανει την αρχική υποβολή στο συστημα του ΤΕΕ ο πελάτης πλήρωσε την προκαταβολή και το συστημα ενημερώθηκε μετα απο 24 'ωρες. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να μου πεί εαν χρειαζεται να κανω ξανα υποβολη για να παω στο επομενο βήμα την προσωρινή υπαγωγή ή το σύστημα το κ'ανει αυτοματα μετα απο κ'αποιες ημερες?
civosx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Μάλιστα, για να μπαίνουμε στο θέμα λοιπόν πάλι. Θέλω να υποβάλω και δεν μπορώ, αν υπολογίσω μια μετατροπή ενός χώρου απο βοηθητική χρήση πάλι σε βοηθητική, 5 περίπου μέτρα, 5,5 , υπολογίζω με το χέρι το πρόστιμο περίπου 1500€ με το σύστημα του ΜποντελοΤΕΕ,ΥΠΕΚΑ 3000. Τι κάνω? Μηπώς σε πάει το συστημα του ΤΕΕ κατευθείαν στο ελάχιστο (διοτι είσαι κατω των 20τμ κλπ) για μεγάλη τιμή ζώνης που είναι 3000€?
vagiotis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Kαλησπέρα εχω κανει την αρχική υποβολή στο συστημα του ΤΕΕ ο πελάτης πλήρωσε την προκαταβολή και το συστημα ενημερώθηκε μετα απο 24 'ωρες. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να μου πεί εαν χρειαζεται να κανω ξανα υποβολη για να παω στο επομενο βήμα την προσωρινή υπαγωγή ή το σύστημα το κ'ανει αυτοματα μετα απο κ'αποιες ημερες? Κάνεις ξανά υποβολή και επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής του προστίμου (εφάπαξ ή μία εκ των δύο περιπτώσεων με δόσεις).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα